Magn jellegu aprhirdetst adja fel itt, MOST!
Mix-FM Rádió - Hallgass!

Új Kelet
Hírdetés
Az olvasható hetilap
Bejelentkezés | Regisztráció

Hargita megyei hetilap

2018. február 25., vasárnap - Géza
Címlap X-Ismerősök
Nyomtatott FRISS


Számláló

Tagok : 4695
Tartalom : 15135
Tartalom találatai : 13913181
Jelenleg 282 vendég olvas minket
Hargita megye honlapja
Hargita megye honlapja

Gyergyóalfalu
Gyergyóalfalu

Csomafalva
Gyergyócsomafalva

Gyergyóditró
Gyergyóditró

Maroshévíz

Gyergyóremete
Gyergyóremete

Gyergyóújfalu
Gyergyóújfalu

Gyergyószárhegy

Gyergyószentmiklós
Gyergyószentmiklós

X-ismerősök
Voice élô adás (2-3.): Már csak tizenketten vannak versenyben Nyomtatás E-mail
2013. január 16. szerda, 12:00

 Az Új Kelet legutóbbi megjelenése óta két alkalommal is megmérettettek a Voice versenyzői, így pénteken már csak tizenketten lépnek színpadra. A két műsor összefoglalóját olvashatják az alábbiakban, ami azonban egyformán jellemző volt az adásokra, hogy túl sok a körítés. Természetesen a készítők a látványra helyezik a hangsúlyt, de én személy szerint úgy gondolom, hogy annak is van hatása, és ha már a produkció kárára van a sok mell és bugyivillantás és fényhatás, akkor talán vissza lehetne fogni belőle. Továbbra is elismerésem viszont az élő zenéért.

Bővebben...
 
Voice élő adás (1.): Négyen távoztak a tehetségkutatóból Nyomtatás E-mail
2012. december 27. csütörtök, 15:00
Hetek, sőt, hónapok óta várjuk, hogy végre elkezdődjön valójában a Voice, és átérezhessük a sokat hangoztatott monumentális varázst. Nem akarok ünneprontó lenni, de ez nálam szinte teljesen elmaradt. A műsor nagyon hosszú, csaknem háromórás volt, és eléggé lapos, hiába készítettek hatalmas, modern színpadot, ültettek le ezer fős közönséget, és volt élő zene… Az első adásból máris négyen távoztak. 
 
Az első élő adásban a huszonnégy továbbjutóból tizenketten mutatták meg, mit tudnak: minden Mester csapatából három versenyző. Nyitányként a műsorvezető, Szabó-Kimmel Tamás mutatta meg nagyszerű hangját a foteleikben háttal ülő Mestereknek, akik egymás után megfordultak. A Nemzeti Színház népszerű művésze tehát lehetőséget kapott, hogy zeneiségét is ismertesse a televíziónézőkkel. 
Bővebben...
 
Megvannak az idei dobogósok Nyomtatás E-mail
2012. december 13. csütörtök, 13:00
Szombat este már csak négy versenyző énekelt az X-Faktorban. Csobot Adél, Antal Timi, Oláh Gergő és Szabó Dávid két-két egyéni produkcióval készültek a Visszaszámlálás Éjszakájának keresztelt show-ra. A versenyzők feszültsége a mentorokra is átragadt: Geszti és Malek egymás szavába vágva védték saját versenyzőiket. Szabó Dávid a finálé előtt esett ki a versenyből.
Bővebben...
 
Párbajoznak a Voice-osok (3.) Nyomtatás E-mail
2012. december 13. csütörtök, 13:00

  Hatalmas küzdelmeket, csodálatos duetteket és embert próbáló döntéseket láthattak a nézők a Voice harmadik Párbaj adásában. A Mesterek nehéz helyzetben vannak, hiszen minden párjukból csak az egyik énekest juttathatják tovább, társaik pedig mindössze véleményt mondhatnak arról, szerintük kinek lenne helye az élő adásokban.

Bővebben...
 
Feleződik a tehetségkutató mezőnye Párbajoznak a Voice-osok (2.) Nyomtatás E-mail
2012. december 06. csütörtök, 16:00
Az előző heti megrázó Párbajok után újabb nehéz döntésekkel folyatódott a Voice, ismét hat énekestől kellett megváljanak a Mesterek. 
Az első Párbajban Somló Tamás énekesei csaptak össze, stílusosan egy LGT dallal. Weisz Viktor és Perutek János között már a próbák alatt komoly ellenszenv alakult ki. A Mesterük szíve szerint mindkét fiút továbbengedte volna, de végül Viktort viszi tovább. Malek Andrea csapatából Schweitzer Dóra és Gyurki Beatrix csaptak össze. A két nagyon eltérő karakter nehezen élte meg a felkészülést, Bea kishitűsége okozta a vesztét, Dóra folytathatja a megmérettetést. Torzsa Gabi és Kőhegyi Dávid is Andi tanítványai. A Heaven Street Seven: Ez a szerelem című dalát énekelték, és Gabi személyisége 180 fokos fordulatot vett a színpadon, a csendes lány sokkal intenzívebben meg tudta mutatni magát éles helyzetben, ennek köszönhetően ő megy tovább. 
Igazi dráma következett Mohamed Fatima és Sudár Anita duettjében. Caramel tanítványai megkedvelték egymást, és Coolio Gangsta's Paradise című számának egy átdolgozását énekelték, aminek hatására tombolt a közönség. Caramel Fatima mellett döntött. Két ellentétes személyiség Mező Misi párosa, Gyöngyösi Tamás és Modor Miltiádész. Egyik túl laza, másik túl fegyelmezett. A fiúk a Beatles Back in the U.S.S.R. című számát adták elő, Misi Tamásban látott inkább fantáziát.
Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 Következő > Utolsó >>

1. oldal / 3

Nobo

 


 

 

Portik Sándor grafikus-festőművész

Klikk ide, és add tovább a HÍRT szeretteidnek,
barátaidnak, ismerőseidnek bárhol élnek a világon,
de szívügyük Gyergyó, Csík, a Székelyföld!
Mix-FM Rádió Hírek - Hallgasd Online
Székelyföld kincsei | Comorile Ținutului Secuiesc | Treasures of Szeklerland

Mosolyszüret