Magn jellegu aprhirdetst adja fel itt, MOST!
Mix-FM Rádió - Hallgass!

Új Kelet
Hírdetés
Az olvasható hetilap
Bejelentkezés | Regisztráció

Hargita megye • 2016. szeptember 15-21. • ­XXI. ­évf. 37. ­sz. 

2017. május 29., hétfõ - Magdolna
Címlap Sport plusz
Nyomtatott FRISS


Számláló

Tagok : 4689
Tartalom : 14480
Tartalom találatai : 13597572
Jelenleg 209 vendég olvas minket
Hargita megye honlapja
Hargita megye honlapja

Gyergyóalfalu
Gyergyóalfalu

Csomafalva
Gyergyócsomafalva

Gyergyóditró
Gyergyóditró

Maroshévíz

Gyergyóremete
Gyergyóremete

Gyergyóújfalu
Gyergyóújfalu

Gyergyószárhegy

Gyergyószentmiklós
Gyergyószentmiklós

Sport plusz
In memoriam: Mennybeli korcsolyák
2017. május 19. péntek, 14:44
Ötvenöt éves lenne 2017 tavaszán Kopacz Tibor (1962-2009), minden idôk egyik legjobb erdélyi és romániai gyorskorcsolyázója.
Bővebben...
 
Nôi kézilabda BL-döntô: Gyôri diadal
2017. május 19. péntek, 14:43
A Gyôri Audi ETO KC május 7-én, a budapesti Papp László Sportarénában harmadszor lett a nôi kézilabda Bajnokok Ligájának gyôztese. Hatszor szerepelt döntôben és összesen tízszer legalább az elôdöntôben az utóbbi 11 esztendô során.
Bővebben...
 
Magyar-Székely Jégkorong Gála: Nemcsak a házigazdák gyôztek
2017. május 11. csütörtök, 16:31
Dunaújváros, az anyaországi jégkorong-sport fellendülésének egyik bölcsôje volt idén a helyszíne a Magyar-Székely Hoki Gálának. Rendhagyó eseményként kerül a sportkrónikákba, hiszen az elsô három barátságos mérkôzés és sportember-találkozó házigazdája Gyergyószentmiklós volt. Az elhangzott nyilatkozatokból ítélve elképzelhetô, hogy egyik késôbbi gálamérkôzés helyszíne a csíkszeredai Vákár Lajos Mûjégpálya lesz. A gálamérkôzések ötletadója és fô szervezôje a gyergyói születésû Vargyas László. 
Bővebben...
 
Már lehet jelentkezni az Erôss Zsolt Teljesítménytúrára
2017. május 11. csütörtök, 16:30
Az Erdélyi Kárpát-Egyesület Gyergyó-i Osztálya, a Kancsendzöngán eltûnt Erôss Zsolt hegymászó emlékére idén 4. alkalommal szervezi meg az Erôss Zsolt Teljesítménytúrát. A Gyergyói-havasokban és a Hagymás-hegységben zajló gyalogtúra idén biciklis útvonallal is kiegészül. A május 19. és 21-e között zajló eseményre már lehet jelentkezni.
Bővebben...
 
Az elmúlt jégkorong-szezont értékelte a Progym Sportklub elnöke: Múlt és jövô egy lapon
2017. május 11. csütörtök, 16:30
A 2016/2017-es jégkorong-szezont értékelte Kopacz Zoltán, a Progym Sportklub elnöke. Beszélt a si-kerekrôl, hiányosságokról és a következô szezon terveirôl. Elmondta, hogy melyik játé-kosokkal folytatják az együtt-mûködést és kihangsúlyozta, hogy legfontosabb az, hogy nagyon jó edzôket sikerüljön a csapat élére hozni.
Bővebben...
 
Megkapaszkodtak
2017. május 05. péntek, 13:51
Április 15. és 21. között, az ausztriai Graz (Grác) város Merkur jégcsarnokában került sor a nôi Divízió 1A jégkorong világbaj-nokságra. Ez tulajdonképpen a 8 csapatos elit csoporthoz viszo-nyított másodvonal. Tavaly a magyar hölgyek aranyérmesek lettek a Divízió 1B világbajnokságon, idén pedig sikerült megsze-rezni az 5-ik helyet az 1A-ban, ami a bentmaradást biztosítja, összesítésben pedig a világ-
ranglista 13-ik helyét.
Bővebben...
 
Tragédia a hegyekben: Elsodort álmok
2017. május 05. péntek, 13:51
Az elmúlt napok változatos, izgalmas sporteseményeinek és eredményeinek érdekfeszítô varázsát letaglózta egy Hunyad megyei tragikus hír. A Retyezát-hegység magaslatainak sziklavilágában, a Peleaga-csúcs közelében a hólavina elsodort néhány alpinistát, a szerencsétlenségben két kamaszkorú gyermek életét vesztette. A hegyes szikláknak csapódva szenvedtek halálos sérüléseket. Mindkét áldozat a világ legjobbjai között volt a 12-18 éves korosztályban a hegymászó, sziklamászó sport-versenyszámok, csoportos expedíciók és egyéni teljesítmények (csúcshódítások) szempontjából. A tragédia körülményeit hatóságok vizsgálják, a hegyen ugyanis összesen kb. hatvan tagú csoport volt, nem csak alpinisták. Felvetôdik a felnôtt korúak súlyos hibája, hogy veszélyes útvonalat választottak.
Bővebben...
 
JÉGKORONG: Magyar-román ificsata
2017. április 28. péntek, 14:44
Az U18-as korosztályú fiúk Divízió IB érték-csoportjának 2018. évi jégkorong világbajnokságán egy Magyarország - Románia mérkôzésre is sor kerül majd. Mindkét ország válogatottja más-más csoportból „érkezik” az IB-be. 
A magyar válogatott  kiesett a Divízió IA csoportból, a román válogatott pedig megnyerte a Divízió IIA csoportot.
Bővebben...
 
Magyar izgalmak
2017. április 21. péntek, 13:50
A Ferencváros és a Gyôri Audi ETO is várakozáson alul szerepelt a nôi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntôjének elsô, idegenbeli mérkôzésén. Igaz, az ETO az u­tolsó percekben ledolgozta 5 gólos hátrányát, a Fradi pedig csak az utolsó percekben szalasztotta el a döntetlen vagy 1-2 gó­los vereség lehetôségét. Mindkettônek van azonban esély a javításra a visszavágón.
Bővebben...
 
Örök barátság, élmény a jégkorongban
2017. április 21. péntek, 13:50
A Fészek, a Gyergyói Édesanyák Egyesülete egy nagyon érdekes és hasznos rendezvényt szervezett április 6-án a Városi Könyvtárban. Örök barátság, örök élmény a jégkorongban címmel Csata Székely 
Levente tartott elôadást, amelyet kerekasztal-beszélgetés követett, melynek témája: hogyan egyeztethetô össze a sport és a tanulás? 
Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

1. oldal / 129

Nobo

 


 

 

Portik Sándor grafikus-festőművész

Klikk ide, és add tovább a HÍRT szeretteidnek,
barátaidnak, ismerőseidnek bárhol élnek a világon,
de szívügyük Gyergyó, Csík, a Székelyföld!
Mix-FM Rádió Hírek - Hallgasd Online
Székelyföld kincsei | Comorile Ținutului Secuiesc | Treasures of Szeklerland

Mosolyszüret