Magn jellegu aprhirdetst adja fel itt, MOST!
Mix-FM Rádió - Hallgass!

Új Kelet
Hírdetés
Az olvasható hetilap
Bejelentkezés | Regisztráció

Hargita megyei hetilap

2017. november 25., szombat - Katalin
Címlap Sport plusz
Nyomtatott FRISS


Számláló

Tagok : 4694
Tartalom : 15021
Tartalom találatai : 13780994
Jelenleg 179 vendég olvas minket
Hargita megye honlapja
Hargita megye honlapja

Gyergyóalfalu
Gyergyóalfalu

Csomafalva
Gyergyócsomafalva

Gyergyóditró
Gyergyóditró

Maroshévíz

Gyergyóremete
Gyergyóremete

Gyergyóújfalu
Gyergyóújfalu

Gyergyószárhegy

Gyergyószentmiklós
Gyergyószentmiklós

Sport plusz
Derûs magyar „hokijövô”
2017. november 23. csütörtök, 18:07
Jó játékkal, eredményesen szerepeltek Magyarország utánpótlás korosztályú jégkorong válogatottjai, amelyek négy nemzet tornán vettek részt az elmúlt napokban, akárcsak a felnôttek. U20-as férfi válogatott, 
Bővebben...
 
Elsôosztályú felnôtt Jégkorong OB: Gyergyónak volt királyi a Progym – Corona
2017. november 23. csütörtök, 18:07
Múlt csütörtökön és pénteken Galacon a Dunarea - Csíkszeredai Sportklub kettôs találkozókkal folytatódtak az alapszakasz küzdelmei. A kék-fehérek maradéktalanul hozták a 6 bajnoki pontot a Duna-partról, kétszer egymásután játszottak szo­ros meccset a küzdôfelek, s mindkétszer a vendégek hagyták el a pályát minimális gyôzelemmel.
Bővebben...
 
Erôfelmérô a Tüskecsarnokban: Jégkorong Négy Nemzet Torna
2017. november 17. péntek, 16:16
Rangos nemzetközi jégkorong torna színhelye lesz a  budapesti Tüskecsarnok. A hagyományossá vált Négy Nemzet Tornájának magyarországi csoportjában az olasz, a japán és a lengyel válogatott lesz a házigazdák ellenfele. 
Bővebben...
 
Elsôosztályú felnôtt Jégkorong OB: Nagy a füst, de csak pislákol a szikra
2017. november 17. péntek, 16:11
Múlt hónap vége óta (e sorok írásáig) mindössze két mérkôzést játszottak le a küzdôfelek a bajnokság alapszakasza keretében. Az új idény kezdete óta folyamatosan “elkedvtelenedett” galaciak számára ott volt a lehetôség, hogy kapitálisat kozmetikázzanak a gólarányukon. A játékosok ezt nem így gondolták, s a vetélytársak mindegyike számára ilyen értelemben prédának számító Sportulosok megúszták nem drámai, nem tragikus,
 nem komikus… csak így, simán: vereségekkel.
Bővebben...
 
Edzôváltás történt a Gyergyószentmiklósi Progymnál: Új játékosokat is szerzôdtettek
2017. november 17. péntek, 16:11
Az elmúlt napokban több jelentôs döntést is hozott a Gyergyószentmiklósi Progym vezetôsége. A napokban közölték a csapattagokkal, hogy elküldték a svéd-dán kettôs állampolgárságú edzôt, és helyére Ruszlan Boriszenko került. A játékoskeretben is történt változás, és a közeljövôben további cserékre lehet számítani. 
Bővebben...
 
Belgásan fociznának
2017. november 10. péntek, 16:24
Október 30-án történt hivatalos bejelen­tés szerint a belga Georges Leekens lesz a magyar labdarúgó válogatott szövetségi kapitánya, és az U21-es magyar nemzeti csapat szakmai felügyelôje. A hivatalos bemutatkozás már megtörtént a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) által szervezett sajtótájékoztatón.
Bővebben...
 
Novák Károly Eduárd: „Érmet akarok nyerni Tokióban, a 2020-as paralimpián!”
2017. november 10. péntek, 16:22
Románia egyetlen paralimpiai bajnoka átgondolta visszavonulásáról a döntést, Novák Károly Eduárd újra harcba száll egy éremért a 2020-as tokiói Nyári Paralimpiai Játékokon.
Bővebben...
 
Tiltott Csillag
2017. november 10. péntek, 16:21
A romániai Országos Audiovizuális Tanács (CNA) október 31-én közleményben kérte, figyelmeztette az elektronikus média felelôseit, újságíróit, és mindenkit, akinek a munkájához, köz-szerepléseihez kapcsolódhat az ügy, hogy a FCSB elsô ligás csapat és klub kapcsán tilos a Steaua elnevezést - márkanevet és csapatnevet, klubnevet - használni. 
Bővebben...
 
Elsôosztályú felnôtt Jégkorong OB: Foghíjas a bajnoki menet
2017. november 10. péntek, 16:21
Lapunk elôzô heti számának megjelenése óta mindössze há­rom mérkôzést játszottak le a bajnok­ság alapszakaszából a megmérettetés résztvevôi. Múlt szerdán lapzárta után ért véget Gyergyó­szentmiklóson a várva várt Pro­gym kontra Brassó találkozó. Ko­rábbi Steaua és Galac elleni si­kerek után a házigazdákban ott pislákolt a pontszerzés reménye. 
Bővebben...
 
TISZTELETTÁBLA
2017. november 06. hétfő, 16:02
Hogyha nincs a második világháború és ha nincsenek a származásából adódó személyi, családi gondjai, ma talán Barna Viktor (Braun Gyôzô) asztali-teniszezô lenne minden idôk legeredményesebb magyarországi sportolója a világbajnokságokon, az összes sportágat ide számítva. Az 1929-1939-es idôszakban összesen 22 alkalommal volt világbajnoki aranyérmes Magyarország színeiben, ebbôl 5 egyéni, 8 férfi páros, 2 vegyes páros, 7 csapat siker. Van még 18 dobogós vb-helyezése, ebbôl már néhány brit színekben.
Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

1. oldal / 135

Nobo

 


 

 

Portik Sándor grafikus-festőművész

Klikk ide, és add tovább a HÍRT szeretteidnek,
barátaidnak, ismerőseidnek bárhol élnek a világon,
de szívügyük Gyergyó, Csík, a Székelyföld!
Mix-FM Rádió Hírek - Hallgasd Online
Székelyföld kincsei | Comorile Ținutului Secuiesc | Treasures of Szeklerland

Mosolyszüret