Magn jellegu aprhirdetst adja fel itt, MOST!
Mix-FM Rádió - Hallgass!

Új Kelet
Hírdetés
Az olvasható hetilap
Bejelentkezés | Regisztráció

Hargita megye • 2016. szeptember 15-21. • ­XXI. ­évf. 37. ­sz. 

2017. március 29., szerda - Auguszta
Címlap Sport plusz
Nyomtatott FRISS


Számláló

Tagok : 4688
Tartalom : 14280
Tartalom találatai : 13420039
Jelenleg 188 vendég olvas minket
Hargita megye honlapja
Hargita megye honlapja

Gyergyóalfalu
Gyergyóalfalu

Csomafalva
Gyergyócsomafalva

Gyergyóditró
Gyergyóditró

Maroshévíz

Gyergyóremete
Gyergyóremete

Gyergyóújfalu
Gyergyóújfalu

Gyergyószárhegy

Gyergyószentmiklós
Gyergyószentmiklós

Sport plusz
A sportember... Jól odamondott...
2017. március 23. csütörtök, 11:51
A Realitatea TV Hatalmi játék címû stú­dióbeszélgetéseinek március 12-i vendégeként Ion Tiriac volt teniszbajnok, Romá­nia leggazdagabb állampolgára a február 1-11-i tömeges utcai tüntetésekrôl egyebek között kijelentette: „Romániában parlamenti választások voltak, a kormánykoalíciónak megvan a minimális 51 százalékos támogatottsága. 
Bővebben...
 
Isteni Anita
2017. március 23. csütörtök, 11:50
Aranyéremért utazott Belgrádba, a­ranyéremmel tért haza Márton Anita a március eleji fedett pályás atlétikai Európa-bajnokságról, a nôi súlylökés döntôjét olyan magabiztosan nyerte, hogy vetélytársai gyakorlatilag bele sem szólhattak, hiszen a magyar hölgy minden érvényes dobása (lökése) nagyobb, hosszabb a má­sodik helyezetténél. 
Bővebben...
 
Elsôosztályú felnôtt Jégkorong OB: Döntôre aspiráltunk – elúszott, de a bronzérem még meglehet!
2017. március 23. csütörtök, 11:49
Idén (is) nagyon-nagyon sok remek pillanatot, temérdek örömet szerzett a gyergyói sportbarátoknak a piros-fehér gárda. Ahol értem, követtem a fejleményeket, amióta megjelent a rangos derbiknek az élô közvetítése a facebookon, azóta csak úgy ingadoznak bennem az érzések és ellenérzések. Egyszer az agónia, máskor az extázis lesz úrrá rajtam. Elôfordul, hogy egyszerre szomorkodom és „örömködöm”. Alább „elmondom”, hogy nálam mi, miért van így.
Bővebben...
 
Hölgyek Izland jegén: Kínos visszacsúszás
2017. március 20. hétfő, 11:48

Február 27. és március 5. között Izlandon, Akureyri város azonos nevû jégcsarnokában zajlott le a Divízió IIB osztályú nôi felnôtt jégkorong világbajnokság. Ez harmadosztály, ám mivelhogy a Divízió I és Divízió II is két-két értékcsoportból áll (A és B), a valóságban ötödosztály.

Bővebben...
 
Cirógatták Bölönit
2017. március 20. hétfő, 11:48
Március 4-én tartották az el­nökválasztást a Lisszaboni Spor­ting labdarúgó csapatánál. A ha­gyomány szerint a portugál fôváros patinás együttesénél a szurkolók szavaznak a klubelnökre. A szavazólistákon szereplô 18 755 „socios” 86,13 százaléka úgy látta jónak, ha Bruno de Carvallo ma­rad a klub élén, míg ellenjelöltje, Pedro Madeira Rodrigues az ér­vényes szavazatok 9,4 százalékát kapta.
Bővebben...
 
Jégkorong Mol Liga: Hôsi halált halt a Corona Debrecenben
2017. március 09. csütörtök, 10:54
Az egyetlen nem magyarországi csapat is „elvérzett” a negyed­döntôk finisében. Múlt szerdán a brassói gárda 3-1 arányú gyôzelemmel kivívta hazai környe­zetben, hogy a tûzben maradhasson a vas, s 3-3-as összesített állással csomagolhasson a csapat, s utazzon Debrecenbe, a háborút eldöntô 7. csatára.
Bővebben...
 
Elsôosztályú felnôtt Jégkorong OB: Kiszáradt a Duna Gyergyószentmiklóson!
2017. március 02. csütörtök, 12:32
Hokiberkekben nagy volt a vá­rakozás, s hatalmas volt az elvárás a múlt szombati rangadót meg­elôzôen. Az alapszakaz utolsó métereiben a címvédô és Ro­má­nia-kupagyôztes érkezett Gyer­gyószentmiklósra. Már bô na­pokkal a meccs elôtt csak úgy gerjedt a csinnadratta a gyergyói szurkolók népes táborában. 
Bővebben...
 
Kercsó a Fradinál!
2017. február 24. péntek, 08:35
A Nemzeti Sport internetes szerkesz­tôségének az értesülései szerint Kercsó Árpád a budapesti Ferencváros jégkorong klub utánpótlás szakosztályánál folytatja edzôi munkáját. 
Bővebben...
 
Elsôosztályú felnôtt Jégkorong OB: Jön a Duna Gyergyóba!
2017. február 24. péntek, 08:33
Rövid szünet után folytatódnak a küzdelmek a 6 csapatos hazai megmérettetés alapszakaszában. Rajtolt a Mol-liga rájátszássorozata is, ez annyiban „kavar be” a dolgok menetébe, hogy a negyeddöntôkben szereplô Brassói Coronának ifikkel kell kiállnia, például legközelebb szombaton (február 18-án), amikor a Csíkszeredai Sportklub látogat a Cenk-alatti városba.
Bővebben...
 
Fogyatkozó sportolók
2017. február 24. péntek, 08:32
A gyakori vezetôcsere számos tevékenységi ágazatban hátrányos, nincs ez másképp a sportban sem. Az utóbbi 15 hónap alatt Alexandru Dunca a harmadik sportminisztere Romániának. Két elôdjéhez hasonlítva ô a „kakukktojás”, hiszen szociáldemokrata szenátorként került a tisztségébe a 2016. december 11-i választások után, és életrajzában elvétve sem lehet találni élsportolói múltra utaló adatokat. Volt például a fogyasztóvédelmi hatóság országos és Brassó megyei területi igazgatója, volt európai és román parlamenti tanácsadó, emellett közbeszerzési és minôség-ellenôrzési  szakértô stb. Alapfoglalkozása gépészmérnök, e téren doktori címmel is rendelkezik. Többféle politikai tisztséget betöltött a Szociáldemokrata Párt ifjúsági szervezetében. 
Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

1. oldal / 127

Nobo

 


 

 

Portik Sándor grafikus-festőművész

Klikk ide, és add tovább a HÍRT szeretteidnek,
barátaidnak, ismerőseidnek bárhol élnek a világon,
de szívügyük Gyergyó, Csík, a Székelyföld!
Mix-FM Rádió Hírek - Hallgasd Online
Székelyföld kincsei | Comorile Ținutului Secuiesc | Treasures of Szeklerland

Mosolyszüret