Magn jellegu aprhirdetst adja fel itt, MOST!
Mix-FM Rádió - Hallgass!

Új Kelet
Hírdetés
Az olvasható hetilap
Bejelentkezés | Regisztráció

Hargita megye • 2016. szeptember 15-21. • ­XXI. ­évf. 37. ­sz. 

2017. február 24., péntek - Mátyás
Címlap Sport plusz
Nyomtatott FRISS


Számláló

Tagok : 4688
Tartalom : 14192
Tartalom találatai : 13360418
Jelenleg 307 vendég olvas minket
Hargita megye honlapja
Hargita megye honlapja

Gyergyóalfalu
Gyergyóalfalu

Csomafalva
Gyergyócsomafalva

Gyergyóditró
Gyergyóditró

Maroshévíz

Gyergyóremete
Gyergyóremete

Gyergyóújfalu
Gyergyóújfalu

Gyergyószárhegy

Gyergyószentmiklós
Gyergyószentmiklós

Sport plusz
Kercsó a Fradinál!
2017. február 24. péntek, 08:35
A Nemzeti Sport internetes szerkesz­tôségének az értesülései szerint Kercsó Árpád a budapesti Ferencváros jégkorong klub utánpótlás szakosztályánál folytatja edzôi munkáját. 
Bővebben...
 
Elsôosztályú felnôtt Jégkorong OB: Jön a Duna Gyergyóba!
2017. február 24. péntek, 08:33
Rövid szünet után folytatódnak a küzdelmek a 6 csapatos hazai megmérettetés alapszakaszában. Rajtolt a Mol-liga rájátszássorozata is, ez annyiban „kavar be” a dolgok menetébe, hogy a negyeddöntôkben szereplô Brassói Coronának ifikkel kell kiállnia, például legközelebb szombaton (február 18-án), amikor a Csíkszeredai Sportklub látogat a Cenk-alatti városba.
Bővebben...
 
Fogyatkozó sportolók
2017. február 24. péntek, 08:32
A gyakori vezetôcsere számos tevékenységi ágazatban hátrányos, nincs ez másképp a sportban sem. Az utóbbi 15 hónap alatt Alexandru Dunca a harmadik sportminisztere Romániának. Két elôdjéhez hasonlítva ô a „kakukktojás”, hiszen szociáldemokrata szenátorként került a tisztségébe a 2016. december 11-i választások után, és életrajzában elvétve sem lehet találni élsportolói múltra utaló adatokat. Volt például a fogyasztóvédelmi hatóság országos és Brassó megyei területi igazgatója, volt európai és román parlamenti tanácsadó, emellett közbeszerzési és minôség-ellenôrzési  szakértô stb. Alapfoglalkozása gépészmérnök, e téren doktori címmel is rendelkezik. Többféle politikai tisztséget betöltött a Szociáldemokrata Párt ifjúsági szervezetében. 
Bővebben...
 
Román éremdiéta
2017. február 16. csütörtök, 11:39
Tavaly novemberben, fö­lényes választási eredménnyel lett a Román O­limpiai és Sport Bizottság (COSR) elnöke Mihai Co­valiu egykori világklasszis, olimpiai bajnok vívó. A véletlen úgy hozta, hogy éppen a 2016-2020-os o­limpiai ciklusért felel. Na­gyon könnyû dolga van, de irdatlanul nehéz! Az el­­lentmondás mindkét ol­dala igaz.
Bővebben...
 
Jégkorong Mol Liga: A playoffal folytatódik a játék
2017. február 16. csütörtök, 11:37
Vasárnap este véget értek a küzdelmek a liga alapszakaszában. Az utolsó körben esélye lett volna Brassónak megôrízni az elôkelô negyedik helyet (amit nem mellesleg eléggé hosszasan birtokolt), ráadásul úgy, hogy indulás elôtt tudni lehetett, hogy komoly segítséget kaphat most a hazai Mol-társaktól. 
Bővebben...
 
Elsôosztályú felnôtt Jégkorong OB: Magaslángon „égetjük” a hokit Gyergyószentmiklóson
2017. február 16. csütörtök, 11:37
A múlt hétvégi újabb négy bajnoki mérkôzés lebonyolításával került közelebb az alapszakasz végéhez a hatcsapatos küzdelemsorozat. A székelyföldi riválisok gyergyószentmiklósi rangadója mellett papírforma meccseket játszott most Brassóban a Corona a hosszú idôk óta zérópontos fôvárosi „egyetemistákkal”, szombaton és vasárnap, hogy aztán hétfô este nem túl sok, de kicsi izgalom keringhessen a csíkkarcfalvi mûjégpálya légterében, ahová a címvédô és kupa-gyôztes galaciak látogattak el. 
Bővebben...
 
Sikeres beugrók
2017. február 10. péntek, 09:10
Az európai és a nemzetközi kézilabda szövetség illetékes testületeinek döntései gyakran keltettek döbbenetet, felháborodást a sportág történetének utóbbi évtizedeiben. A dicséretre méltó határozataik száma valamivel kevesebb, ám ezekre ragyogó példa a vasárnap befejezôdött franciaországi világbajnokság. 
Bővebben...
 
Közel van az igazság pillanata
2017. február 10. péntek, 09:06
Hat újabb mérkôzéssel van közelebb az alapszakasz vége, amióta jelentkeztünk legutóbb a rangos megmérettetés fejleményeivel.
Bővebben...
 
Elsôosztályú felnôtt Jégkorong OB: Félórás volt a Progym, az egész meccs 60 perces
2017. február 10. péntek, 09:04
Rovatunk legutóbbi jelentkezése óta gyergyói szempontból a Corona kontra Progym találkozót elôzte meg a legnagyobb várakozás és érdeklôdés. 
Bővebben...
 
Edzôváltás a Progymnál: Menesztették Kosztromint
2017. február 03. péntek, 09:25

Azonnali hatállyal bontott szerzôdést Roman Kosztromin edzô-játékossal a Gyergyószentmiklósi Progym vezetôsége. Vaclav Novak ezután csak játszani fog, más feladatot nem lát el a csapatnál. Helyüket a korábbi edzô, a technikai igazgató Farkas Csaba, valamint Pavel Boriszenko foglalja el. 

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

1. oldal / 126

Nobo

 


 

 

Portik Sándor grafikus-festőművész

Klikk ide, és add tovább a HÍRT szeretteidnek,
barátaidnak, ismerőseidnek bárhol élnek a világon,
de szívügyük Gyergyó, Csík, a Székelyföld!
Mix-FM Rádió Hírek - Hallgasd Online
Székelyföld kincsei | Comorile Ținutului Secuiesc | Treasures of Szeklerland

Mosolyszüret