Magn jellegu aprhirdetst adja fel itt, MOST!
Mix-FM Rádió - Hallgass!

Új Kelet
Hírdetés
Az olvasható hetilap
Bejelentkezés | Regisztráció

Hargita megyei hetilap

2018. február 26., hétfõ - Edina
Címlap Közlendő Bûvölet - Itt a 10. széria! ÚJRA INDUL A BÛVÖLET!
Nyomtatott FRISS


Számláló

Tagok : 4695
Tartalom : 15149
Tartalom találatai : 13913724
Jelenleg 182 vendég olvas minket
Hargita megye honlapja
Hargita megye honlapja

Gyergyóalfalu
Gyergyóalfalu

Csomafalva
Gyergyócsomafalva

Gyergyóditró
Gyergyóditró

Maroshévíz

Gyergyóremete
Gyergyóremete

Gyergyóújfalu
Gyergyóújfalu

Gyergyószárhegy

Gyergyószentmiklós
Gyergyószentmiklós

Bûvölet - Itt a 10. széria! ÚJRA INDUL A BÛVÖLET!
2009. március 16. hétfő, 03:05
Bûvölet i Itt a 10. széria!Néhány hónapos kihagyás után ismét a Duna Televízió képernyõjén a nagysikerû olasz televíziós sorozat, ráadásul Magyarországon eddig még nem vetített részekkel. Újabb 160 részben követhetjük a Life Klinika orvosainak, ápolóinak és vezetõinek életét, melyben az egész társadalmat érintõ témák, fura orvosi esetek mellett természetesen helyet kapnak a szerelmek, a szenvedélyek és a nevetés is. Néhány hónapos kihagyás után ismét a Duna Televízió képernyõjén a nagysikerû olasz televíziós sorozat, ráadásul Magyarországon eddig még nem vetített részekkel. Újabb 160 részben követhetjük a Life Klinika orvosainak, ápolóinak és vezetõinek életét, melyben az egész társadalmat érintõ témák, fura orvosi esetek mellett természetesen helyet kapnak a szerelmek, a szenvedélyek és a nevetés is.

Bûvölet i Itt a 10. széria!Az újabb sorozat ott veszi fel a történet szálát, ahol a 9. elejtette: Alberto kénytelen megválni szerelmétõl, Annától; Elena, miután megromlott kapcsolata Davidéval, abban reménykedik, õ és férje még újrakezdhetik; Tilly és Luciano, Leila és Luca élik a szerelmesek „gondtalan“ életét; Davidék pedig továbbra is boszszút forralnak a Curtik ellen… A történetet tovább bonyolítják az új szereplõk: Rossella Natoli (Sonia Aquino) az új sebész, aki szörnyû titkot rejteget; sógornõje, az ápolónõként elhelyezkedõ Maya (Camilla Ferranti); a mindenki idegeire menõ medikus, Riccardo Benetti (Saverio Deodato Dionisio) és az egykori példakép, az egyetemi professzor Stefano Mocci (Emanuele Vezzoli). Meglepetésekkel szolgálhat Cesare Gomez és fia, Lorenzo visszatérése is, de a sors Tilly számára is tartogat váratlan fordulatokat. Lehet, hogy fia mégis él?

A Bûvöletet 1997-ben kezdte el forgatni az olasz RAI televízió Agnese Nano, Vanni Corbellini és Giovanni Guidelli fõszereplésével.  A 11 év alatt számos színész megfordult a Life Klinika környékén, de közülük csak a Tilly Nardit megszemélyesítõ Delia Boccardo az, aki az elsõ résztõl az utolsóig mindegyikben szerepel. A 8. szériát követõen az 50 perces részek helyett rövidebb, 25 perces epizódokat készítettek, öszszesen 774-et a sorozat 11 éve alatt. Az elsõ szériák íróját, Maria Venturit késõbb Carlotta Ercolino váltotta a forgatókönyvíró csapat élén. A mindig friss, mindig lendületes részek érdekében a rendezõi csapat is számos változtatáson ment keresztül, jelenleg öten váltják egymást.

A sorozat legújabb részeit március 17-tõl minden kedden, szerdán és csütörtökön láthatják a Duna Televízió nézõi.
(DTV)
 

Nobo

 


 

 

Portik Sándor grafikus-festőművész

Klikk ide, és add tovább a HÍRT szeretteidnek,
barátaidnak, ismerőseidnek bárhol élnek a világon,
de szívügyük Gyergyó, Csík, a Székelyföld!
Mix-FM Rádió Hírek - Hallgasd Online
Székelyföld kincsei | Comorile Ținutului Secuiesc | Treasures of Szeklerland

Mosolyszüret