Magn jellegu aprhirdetst adja fel itt, MOST!
Mix-FM Rádió - Hallgass!

Új Kelet
Hírdetés
Az olvasható hetilap
Bejelentkezés | Regisztráció

Hargita megyei hetilap

2017. június 28., szerda - Levente, Irén
Címlap Hölgyválasz
Nyomtatott FRISS


Számláló

Tagok : 4690
Tartalom : 14589
Tartalom találatai : 13632765
Jelenleg 223 vendég olvas minket
Hargita megye honlapja
Hargita megye honlapja

Gyergyóalfalu
Gyergyóalfalu

Csomafalva
Gyergyócsomafalva

Gyergyóditró
Gyergyóditró

Maroshévíz

Gyergyóremete
Gyergyóremete

Gyergyóújfalu
Gyergyóújfalu

Gyergyószárhegy

Gyergyószentmiklós
Gyergyószentmiklós

Hölgyválasz
A boldogság és az intelligencia
2017. június 23. péntek, 15:00
Egyre több cég építi bele felvételi folyamatába a jelentkezô intelligenciájának mérését. Méghozzá éppen azért, hogy tisztában legyen a potenciális munkatárs probléma megoldási képességével. 
Bővebben...
 
Hasznos tanácsok mindennapokra: Tartsunk rendet egyszerû trükkökkel
2017. június 23. péntek, 14:59
A nagy rohanásban nem a helyére tesszük a dolgokat, csak ledobjuk valahová, ezzel rövidesen méretes rendetlenséget okozva, ami persze hatással van a hangulatunkra is. Ezt a bábeli zûrzavart felszámolni egyszerûbb, mint gondolnánk! Most megismertetünk néhány meglehetôsen hasznos trükköt, tippet, melyek a gyakorlatba átültetve valóban megszüntetik a lakásban eluralkodott rendetlenséget, így kellemes érzéssel tartózkodunk majd otthon, ahol rend és tisztaság vár.
Bővebben...
 
Együnk akácot!
2017. június 18. vasárnap, 09:47
Kellemes illatú, bódító, légiesen könnyed, és ha megkóstoljuk, finom is. Készíthetünk belôle ínyencségeket, de számos jótékony hatása van egészségünkre is. Gyûjtsünk friss akácvirágot, a leggyakoribb a fehér, de találhatunk lilát is!
Bővebben...
 
Kényeztessük magunkat!
2017. június 18. vasárnap, 09:45
Rendkívül elfoglalt manapság az életünk. A család, az otthon, a munkahelyi projektek stb. menedzselése rengeteg energiánkba kerül, és kevéske lehetôségünk marad arra, hogy saját belsô kincseinkkel törôdjünk. 
Az egészséges önkényeztetés rendkívül fontos, boldogabbak és tettrekészebbek leszünk tôle. 
Bővebben...
 
Rákellenes a fôzelékporcsin
2017. június 09. péntek, 14:41
A fôzelékporcsin Észak-Af­ri­kából terjedt el a Közel-Kele­ten és az Indiai-szubkontinensen át Malajziáig és Ausztráliáig, É­szak-Amerikába pedig valószí­nûleg a Kolumbusz elôtti idôk­ben került, és ott máig sok he­lyen gyomként tekintenek rá, csakúgy, mint Európa legtöbb részén.
Bővebben...
 
Kapor, az elfeledett csodaszer
2017. június 09. péntek, 14:40
Markáns íze és illata miatt megosztja az embereket, pedig a kapor az egyik legsokoldalúbb gyógynövényünk. A zellerfélék családjába tartozó kaprot még a Bibliában is megemlítették, az ókori népek pedig rendszeresen használták: a Földközi-tenger környékén általánosan bevált gyógyszer volt a fejfájás és a gyomorpanaszok enyhítésére. Feltételezések szerint innen, a Földközi-tenger mellôl, valamint Nyugat-Ázsiából származik a növény, amely a középkortól kezdve hódította meg Európát is, és vált a magyar konyha egyik közkedvelt fûszernövényévé. 
Bővebben...
 
Fontos az apa jelenléte a családban
2017. június 09. péntek, 14:40
A vizsgálatokból kiderül, hogy egyáltalán nem mindegy, hogyan van jelen az apa a gyerek életében. Az az apa tudja biztosítani ezt a pozitív, fejlesztô hatást, aki képes érzelmileg megerôsíteni a gyereket, vigaszt tud nyújtani neki a szomorú pillanatokban. Ugyanakkor hatalmas károkat tud okozni az az apa, aki bántalmazza, kritizálja, megalázza a gyereket, vagy éppen érzelmileg teljesen rideg. Sokkal nagyobb károkat képes okozni, mint egy anya.
Bővebben...
 
Új trend a fa hatású padló
2017. június 02. péntek, 08:36
Ha a padlóról van szó, hajlamosak vagyunk a szokásokra hagyatkozni. Vegyük figyelembe, hogy mi milyen életstílust követünk, és ahhoz igazodjon a padló is, ha van választási lehetôségünk... Kezdjük a közös helyiségekkel: milyen padlót kapjon a nappali, a konyha, a fürdôszoba és az elôszoba?
Bővebben...
 
A LÁNGOLÁS TITKAI: Mit jelent a szerelem a nônek, illetve a férfinak?
2017. június 02. péntek, 08:35
Szenvedély, szerelem, mámor, megszállottság, vágy, viszketeg­ség – ezen szavakkal írjuk le azt az önkívületet, amelyet így vagy úgy, szinte mindenki átélt valamikor. Együtt jár velük a bánat, a keserûség, a fájdalom és a gyötrelem. Ám a szerelmet mindkét nem másképpen éli meg…
Bővebben...
 
Ismerjük meg a Zakka stílust!
2017. május 29. hétfő, 16:05
Ha költözés elôtt állunk, vagy ha úgy érezzük, itt az ideje megújítani környezetünket, figyeljünk, ugyanis egy Japánból érkezô könnyen megszerethetô és megvalósítható lakberendezési stílust, a Zakkát ismertetjük most meg.
Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

1. oldal / 115

Nobo

 


 

 

Portik Sándor grafikus-festőművész

Klikk ide, és add tovább a HÍRT szeretteidnek,
barátaidnak, ismerőseidnek bárhol élnek a világon,
de szívügyük Gyergyó, Csík, a Székelyföld!
Mix-FM Rádió Hírek - Hallgasd Online
Székelyföld kincsei | Comorile Ținutului Secuiesc | Treasures of Szeklerland

Mosolyszüret