Magn jellegu aprhirdetst adja fel itt, MOST!
Mix-FM Rádió - Hallgass!

Új Kelet
Hírdetés
Az olvasható hetilap
Bejelentkezés | Regisztráció

Hargita megye • 2016. szeptember 15-21. • ­XXI. ­évf. 37. ­sz. 

2017. február 24., péntek - Mátyás
Címlap Hölgyválasz
Nyomtatott FRISS


Számláló

Tagok : 4688
Tartalom : 14192
Tartalom találatai : 13360398
Jelenleg 272 vendég olvas minket
Hargita megye honlapja
Hargita megye honlapja

Gyergyóalfalu
Gyergyóalfalu

Csomafalva
Gyergyócsomafalva

Gyergyóditró
Gyergyóditró

Maroshévíz

Gyergyóremete
Gyergyóremete

Gyergyóújfalu
Gyergyóújfalu

Gyergyószárhegy

Gyergyószentmiklós
Gyergyószentmiklós

Hölgyválasz
A legalattomosabb szerelemtaszítók
2017. február 24. péntek, 08:20
Bár az életben számos forrása van a boldogságnak, a szerelem az, amelybôl mindenki kortyolna egy jókorát. A nagyszerû érzelem azonban nem jön mindig egyszerûen, sôt. Ha mi is azok közé tartozunk, akiknek meggyûlik a baja a szívügyekkel, és nem értjük, miért nem jön össze egy kapcsolat, a feng shui szerint érdemes szétnézni otthonunkban, hogy kiiktassuk a szerelemcsalogató erôket blokkoló tényezôket. 
Bővebben...
 
Hasat zsírosító élelmiszerek
2017. február 24. péntek, 08:20
Egyes ételek sajnos csak mi­nimális mennyiségben tartalmaznak értékes tápanyagokat, a kalóriatartalmuk azonban gyak­ran roppant magas, így szinte egyenesen hízáshoz vezetnek. Ha szeretnénk megszabadulni a túlsúlyunktól, fontos, hogy ezek bevitelét minimalizáljuk, és helyettük olyan táplálékokkal töltsük fel az étrendünket, amelyek vitaminokban, ásványi anyagokban, antioxidánsokban és nyomelemekben gaz­dagok, így egészségesen láthatjuk el a szervezetünk minden szükségletét. 
Bővebben...
 
Fájdalmak lelki okai: Ha a test fáj, mással is lehet gond
2017. február 24. péntek, 08:16
A pszichoszomatikus betegség tehát olyan betegség, amely magába foglalja a test és a lélek betegségeit is. Néhány fizikai betegségrôl kifejezetten úgy gondolják, hogy különösen súlyosbíthatják a mentális tényezôk, például 
a stressz vagy a szorongás. Ha úgy tartják, hogy minden betegség mentális eredetû, akkor nem logikus arra következtetni, hogy minden betegség egyben fizikai fájdalmat is okoz? Az igazság az, hogy a lelki állapot befo-lyásolja a fizikai állapotot, és ez fordítva is ugyanúgy igaz.
Bővebben...
 
Nem létezik férfi-nôi barátság
2017. február 16. csütörtök, 11:27
Örök kérdés az emberekben, létezik-e nô és férfi között ba­rátság. Vannak, akik esküsz­nek rá, hogy mûködik, és vannak, akik az ilyen típusú próbálkozásokkal mindig rosszul járnak. Egy nemrég publikált kutatás alapján ugyanis legalább az e­gyik fél részérôl megjelenik a másik iránti vonzalom. Általá­ban az ilyen jellegû kapcsolatoknak több a hátrányuk, mint az elônyük. 
Bővebben...
 
Életközépi válság vagy kapuzárási pánik? A középkorú férfiak fiatal nôket választanak
2017. február 16. csütörtök, 11:23
Sokan álmodoznak az ideális társról. Akinél minden stimmel, aki úgy tökéletes, ahogy van. 40 éves kor felett sok férfi számára az a bizonyos tökéletes társ csakis mutatós, csinos nô lehet. Ez érthetô is. Ki ne álmodozna egy dekoratív partnerrôl? Legyen kedves, vidám, szexi… A lényeg azonban nem csak ennyi! A hölgy legyen nagyjából 15-20 évvel fiatalabb!
Bővebben...
 
Hogy kell felolvasztani az ételt?
2017. február 10. péntek, 08:44

A fagyasztás lehetôségét nincs, aki ne áldaná, léteznek azonban szabályai, melyeket nagyon fontos betartani ahhoz, hogy az ételek állaga és higiéniai állapota semmit se romoljon. Korántsem mindegy például, hogyan és hol olvasztod fel az egyes lefagyasztott adagokat.

Bővebben...
 
Egészséges étrend élettani hatása
2017. február 10. péntek, 08:43
Nichola Whitehead egészségügyi blogger komplett ételsorral mutat rá arra, hogy hogyan néz ki egy kiegyensúlyozott napi étrend. 
Bővebben...
 
Hasznos háztartási tudnivalók: Penész lehet jó, rossz és csúf
2017. február 10. péntek, 08:42

Spóráikkal és méreganyagaikkal megbetegíthetnek minket, kiirtásuk nem könnyû, viszont olyan ételeket és italokat köszönhetünk nekik, mint a Camembert-sajt vagy a Tokaji bor. Összefoglaltuk, hogy melyek a jó és a rossz penészgombák, hogyan kerülhetnek a konyhába, és hogyan tudjuk megelôzni a megbetegedést.

Bővebben...
 
Hálószobatitkok
2017. február 03. péntek, 09:11
A hálószoba az a hely, ahol a legtöbb intim pillanatot töltjük, illetve nyugalomba helyez­zük magunkat, ezért annak megjelenése, hangulata szeretetre és megértésre kell, hogy csábítson minket. Íme, néhány alapvetô Feng shui elem, amely segít újjáéleszteni a közöttetek levô szenvedélyt és újjáépíteni az intim kapcsolatot. 
Bővebben...
 
Harmincéves nônek tudnia kell…
2017. február 03. péntek, 09:11
Pamela Redmond Satran amerikai író húsz évvel ezelôtt felkérést kapott a Glamour magazintól, hogy írjon egy listát arról, amit egy nônek 30 éves korára „tudnia kellene”. A szerzô, aki akkorra már elmúlt harminc, egyfajta szabadversbe fogta a listát – a szöveg pedig önálló életre kelt. Fórumokon, körlevelekben és füzetlapokon osztották egymás között nôk és lányok, késôbb pedig a Facebook elterjedésével az idôvonalakon is föl-fölbukkant. Nézzük hát, mivel kell rendelkezzen egy harmincéves nô. 
Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

1. oldal / 111

Nobo

 


 

 

Portik Sándor grafikus-festőművész

Klikk ide, és add tovább a HÍRT szeretteidnek,
barátaidnak, ismerőseidnek bárhol élnek a világon,
de szívügyük Gyergyó, Csík, a Székelyföld!
Mix-FM Rádió Hírek - Hallgasd Online
Székelyföld kincsei | Comorile Ținutului Secuiesc | Treasures of Szeklerland

Mosolyszüret