Magn jellegu aprhirdetst adja fel itt, MOST!
Mix-FM Rádió - Hallgass!

Új Kelet
Hírdetés
Az olvasható hetilap
Bejelentkezés | Regisztráció

Hargita megye • 2016. szeptember 15-21. • ­XXI. ­évf. 37. ­sz. 

2017. május 22., hétfõ - Júlia, Rita
Címlap Hölgyválasz
Nyomtatott FRISS


Számláló

Tagok : 4689
Tartalom : 14480
Tartalom találatai : 13583313
Jelenleg 203 vendég olvas minket
Hargita megye honlapja
Hargita megye honlapja

Gyergyóalfalu
Gyergyóalfalu

Csomafalva
Gyergyócsomafalva

Gyergyóditró
Gyergyóditró

Maroshévíz

Gyergyóremete
Gyergyóremete

Gyergyóújfalu
Gyergyóújfalu

Gyergyószárhegy

Gyergyószentmiklós
Gyergyószentmiklós

Hölgyválasz
Hasznos tanácsok: A délutáni álmosságot betegség is okozhatja
2017. május 19. péntek, 14:37
A kora délutáni, ebéd utáni aluszékonyságot szinte mindenki tapasztalta már, épp ezért általában nem is tulajdonítanak neki túl nagy jelentôséget. Bizonyos mértékben általános jelenségrôl van szó, melynek magyarázata is igen egyszerû, ha azonban egyre gyakoribbá válik, és akadályoz a mindennapi teendôk elvégzésében, érdemes utánajárni, pontosan mi okozza. Állhatnak a hátterében különféle rossz szokások is, komolyabb problémát is jelezhet, és súlyosabb betegségek tünete is lehet.
Bővebben...
 
Fürdôszoba higiéniával
2017. május 11. csütörtök, 16:26
Alapos takarítás, gyakori fertôtlenítés, és úgy véljük, máris mindent megtettünk azért, hogy fürdôszobánk higiénikusan tiszta legyen. Ám nem figyelünk oda olyan hétköznapi apróságokra, melyek igencsak sokat ronthatnak ezen az állapoton. Nem is gondolnánk, mivel tehetjük tönk­re a nehezen elért tisztaságot!
Bővebben...
 
Kertbe, ablakba, sziklakertbe: Készítsünk fûszersarkot!
2017. május 11. csütörtök, 16:25
Ki ne ábrándozna arról, hogy miközben a konyhában készíti az ebédet, két kavarintás között kiszalad a kertbe és saját nevelésû fûszernövényeirôl friss hajtásokat vágva bolondítja meg az éppen készülô bolognai mártását. Nem utópisztikus elképzelés ez még azoknak sem, akik maximum balkonnal rendelkeznek, vagy akár még azzal sem; egy jó fekvésû ablak is csodákra képes, ami a cserepes fûszereket illeti.
Bővebben...
 
Zöld szônyeg a ház elé
2017. május 05. péntek, 13:48
A gyeptelepítés körültekintést és alaposságot igénylô munka, hiszen az eredménye 10-15 évre is kihathat. Fontos, hogy elôre gondolkodjunk, és ha egyébként nem lejtôn helyezkedik el a füvesíteni kívánt terület, az elrónázása az elsô feladatunk: 1-2 % lejtést kell kialakíta­nunk, hogy a hóolvadás vize ne gyûl­jön fel rajta.
Bővebben...
 
Tippek bébiételes üveg újrahasznosítására
2017. május 05. péntek, 13:47
Van, aki naponta, van, aki kétnaponta, van, aki csak különleges alkalmakkor fog hozzá, hogy házilag készítsen bébiételt a babájának, míg akadnak, akik az üveges finomságok mellett teszik le a voksukat. Ki így, ki úgy oldja meg a hozzátáplálás kalandját. Ám bármelyik tábort is erôsítjük, elôbb vagy utóbb néhány, vagy jó néhány üres bébiételes üveg foglalja majd el a konyhánkat. Ahhoz túl jó állapotúak, hogy csak úgy elhajigáljuk, 
most tippeket adunk, mire lehet ezeket hasznosítani.
Bővebben...
 
Ideális fogyás titkai
2017. április 28. péntek, 14:38
Az ideális fogyás mértéke heti 0,5-1 kg. Tehát, ha mondjuk 10 kilótól szeretnénk megszabadulni, úgy készüljünk, hogy ez minimum 2-3 hónapos projekt lesz. 
Bővebben...
 
Hasznos tanácsok szülôknek: Korlátozzuk a tévénézésre fordított idôt!
2017. április 28. péntek, 14:36
A legtöbb háztartásban a televízió szinte már családtag. A tévészolgáltatók számos programot kínálnak a különbözô korú és érdeklôdésû gyermekek számára, azonban a szülôknek érdemes szemmel tartani, hogy 
a csemeték mennyi idôt töltenek a készülékek elôtt, és mely mûsorok mellett teszik le a voksukat.
Bővebben...
 
A paleolit táplálkozás alapjai
2017. április 21. péntek, 13:45
Bizonyára sokak számára cseng ismerôsen Szendi Gábor neve és a hozzá köthetô paleolit táplálkozás fogalma. Ô vizsgálódásai során a civilizációs betegségekbôl indult ki és jutott arra a következtetésre, hogy a helytelen táplálkozás okozza ezeket a megbetegedéseket. Megfigyelte, hogy a természeti népek (akik nem fogyasztanak finomított, feldolgozott ételeket) mentesek a cukorbetegség, a rák, a szívbetegség és az automimmun betegségek nyavalyáitól. Véleménye szerint a gabonafélék és a tejtermékek a fô bûnösök például ez utóbbiért.
Bővebben...
 
Tavaszi hajvitalizáló kúra
2017. április 21. péntek, 13:44
Nemcsak szervezetünk sínyli meg a hosszú telet, hanem a hajunk is. Egy kis odafigyeléssel azonban könnyen újra élettel telivé és gyönyörûvé varázsolhatjuk.
Bővebben...
 
Fôzzünk együtt az ünnepre! Az Új Kelet húsvéti menüje
2017. április 21. péntek, 13:44
Húsvétra lapunk egy teljes menüvel kedveskedik olvasóinak. Ezzel az ételsorral bárkit levehetnek a lábukról, családban, de vendégek elôtt is megállják a helyüket. Készítsék el egyben, vagy esetleg csak egy-egy receptet, a siker garantált. Boldog húsvéti ünnepeket és jó étvágyat kíván az Új Kelet szerkesztôsége!
Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

1. oldal / 114

Nobo

 


 

 

Portik Sándor grafikus-festőművész

Klikk ide, és add tovább a HÍRT szeretteidnek,
barátaidnak, ismerőseidnek bárhol élnek a világon,
de szívügyük Gyergyó, Csík, a Székelyföld!
Mix-FM Rádió Hírek - Hallgasd Online
Székelyföld kincsei | Comorile Ținutului Secuiesc | Treasures of Szeklerland

Mosolyszüret