Magn jellegu aprhirdetst adja fel itt, MOST!
Mix-FM Rádió - Hallgass!

Új Kelet
Hírdetés
Az olvasható hetilap
Bejelentkezés | Regisztráció

Hargita megyei hetilap

2017. október 17., kedd - Hedvig
Címlap Hölgyválasz
Nyomtatott FRISS


Számláló

Tagok : 4692
Tartalom : 14894
Tartalom találatai : 13732974
Jelenleg 197 vendég olvas minket
Hargita megye honlapja
Hargita megye honlapja

Gyergyóalfalu
Gyergyóalfalu

Csomafalva
Gyergyócsomafalva

Gyergyóditró
Gyergyóditró

Maroshévíz

Gyergyóremete
Gyergyóremete

Gyergyóújfalu
Gyergyóújfalu

Gyergyószárhegy

Gyergyószentmiklós
Gyergyószentmiklós

Hölgyválasz
Alapanyag- helyettesítési tippek
2017. október 12. csütörtök, 14:51
Hirtelen vendégség kerekedik, és a betoppanásuk elôtt összedobnánk valami finomságot, de nincsen otthon ebbôl vagy abból? Bizonyos keretek között menthetô a helyzet, lássuk csak: mit, mivel lehet helyettesíteni?
Bővebben...
 
Anya, már megint folyik az orrom! A helyes orrfújás tanítása
2017. október 12. csütörtök, 14:51
A bölcsi-, ovi-, sulikezdés idôszakától minden szülô retteg, hiszen elkezdôdik a szûnni nem akaró orrfolyás, orrdugulás és köhögés idôszaka. A nátha, megfázás miatti hiányzások idôszaka. Gyermekünk a közösségbôl, mi pedig a munkahelyrôl maradozunk ki. Náthás idôszakban kisgyermekünknek szinte állandóan folyik a kis orra. Nem is gondoljuk, hogy az orrfújás, orrtörlés milyen bonyolult feladat a kis csöppség számára. 
Bővebben...
 
Érdekességek a sajtok világából
2017. október 05. csütörtök, 16:25
A sajtokat érlelési idejük és keménységük alapján több csoportba sorolhatjuk. A friss sajtok általában puhák és rövid ideig állnak el. Ide tartoznak például a túrófélék vagy a mascarpone. A feta is friss sajt, de a tárolására használt 15%-os sós lében viszonylag hosszú ideig eltartható. Az érlelt sajtok lehetnek lágyak (camembert), félkemények (trappista, eidami) vagy kemények (parmezán, ementáli). 
Bővebben...
 
Minden ember élete során ötfajta szerelmet él át
2017. október 05. csütörtök, 16:24
A szeretet egy nagyon mély érzés valamely személy irányába, például ahogyan a szülôk szeretik a gyermekeiket. Ilyen típusú erôs szeretetre törekszik aztán az ember felnôttként, csak már egy másféle formában, 
a szerelem formájában. Vitathatatlanul erôteljes a szerelem, csak a szülôi szeretet képes még ezt is felülmúlni. Aki megtapasztalja ezt az érzést, az nem egykönnyen szeretne tôle megválni.
Bővebben...
 
HASZNOS TANÁCSOK SZÜLÔKNEK: Válasszunk megfelelô íróasztalt gyermekünknek
2017. szeptember 28. csütörtök, 16:12
A házi feladat megírása sem a gyerekek, sem a szülôk számára nem a legkellemesebb családi elfoglaltság. Azonban egy jó asztallal és székkel segíthetünk csemeténknek, hogy legalább kényelmesen végezze azt. 
A kényelmes pozícióban való ülés lehetôvé teszi, hogy jobban koncentráljanak, és vidámabban dolgozzanak, és kihat a testtartásukra is.
Bővebben...
 
Kávés hajfestés
2017. szeptember 22. péntek, 13:48
Ma már számtalan féle-fajta hajfesték található a piacon, akár otthoni használatra is. De tudjuk, hogy ezek a termékek rengeteg vegyszert tartalmaznak, és károsíthatják a hajadat. Létezik természetes alternatíva, ez pedig a kávés vagy teás hajfestés.
Bővebben...
 
LEGYÜNK STÍLUSOSAK! Divatbakik, amiket könnyen elkövetünk
2017. szeptember 22. péntek, 13:47
A divatban mindegy, hogy milyen stílust képviselünk. Választhatunk klasszikus vagy egyedi stílusú ruhadarabokat, hétköznapi vagy alkalmi szettet. Az, hogy mellényúlunk-e az öltözet kiválasztásában, nem pénzkérdés. Sokszor egészen apróságokon múlik, hogy harmonikus-e a megjelenésünk. Összeállítottunk egy listát, hogy mire is érdemes vigyázni.
Bővebben...
 
Ôszibarack a kertünkben
2017. szeptember 18. hétfő, 14:59
Az egyik legkedveltebb gyü­mölcs így nyáron az ôszibarack. Ideális esetben eszméletlen édes, lédús, olyannyira, hogy a klas­z­szikus „vagy a kádban eszed, vagy fürdôruhában” megjegyzést függeszthetjük hozzá.  Mitôl ôszi az ôszi?
Bővebben...
 
Beszélni nem könnyû: A pöszeség és a dadogás okai
2017. szeptember 18. hétfő, 14:58
A nyelv, az arc és az ajkak mozgása a legfinomabb, legérzékenyebb mozgásfajta, ezért ez sérül meg a legkönnyebben. A különféle beszédzavarok az esetek többségében szerencsére múló problémának bizonyulnak.
Bővebben...
 
Koncentráljunk a jóra! Boldogság – merre vagy?
2017. szeptember 08. péntek, 13:38
Sajnos vannak az életünkben hosszabb vagy rövidebb idôszakok, amikor valamiért nehezebben jönnek össze a dolgok, és nem épp életünk legboldogabb napjait éljük. És van, hogy minden rendben körülöttünk, mégsem tudjuk, miért nem érezzük boldognak magunkat. 
Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

1. oldal / 117

Nobo

 


 

 

Portik Sándor grafikus-festőművész

Klikk ide, és add tovább a HÍRT szeretteidnek,
barátaidnak, ismerőseidnek bárhol élnek a világon,
de szívügyük Gyergyó, Csík, a Székelyföld!
Mix-FM Rádió Hírek - Hallgasd Online
Székelyföld kincsei | Comorile Ținutului Secuiesc | Treasures of Szeklerland

Mosolyszüret