Magn jellegu aprhirdetst adja fel itt, MOST!
Mix-FM Rádió - Hallgass!

Új Kelet
Hírdetés
Az olvasható hetilap
Bejelentkezés | Regisztráció

Hargita megyei hetilap

2017. augusztus 18., péntek - Ilona
Címlap Hölgyválasz
Nyomtatott FRISS


Számláló

Tagok : 4690
Tartalom : 14697
Tartalom találatai : 13678272
Jelenleg 176 vendég olvas minket
Hargita megye honlapja
Hargita megye honlapja

Gyergyóalfalu
Gyergyóalfalu

Csomafalva
Gyergyócsomafalva

Gyergyóditró
Gyergyóditró

Maroshévíz

Gyergyóremete
Gyergyóremete

Gyergyóújfalu
Gyergyóújfalu

Gyergyószárhegy

Gyergyószentmiklós
Gyergyószentmiklós

Hölgyválasz
Vitaminhiány okoskája
2017. augusztus 11. péntek, 14:58
Van néhány jel, amibôl könnyen kiderül, milyen vitamin hiányzik a szervezetünkbôl. Ha ezeket észleljük, akkor igyekezzünk pótolni a vitaminhiányt, mielôbb a helyzet rosszabbra fordul. 
Bővebben...
 
Fagyasztási kisokos: Mentsük el a nyarat télre!
2017. augusztus 11. péntek, 14:57
Most, hogy sorra érnek a finom zöldségek és gyümölcsök, kár lenne elszalasztani a lehetôséget, hogy a fagyasztóba is jusson belôlük. Télen jól fog esni, amikor elôvehetjük a napsütötte, zamatos meggyet, zöldborsót és a többit. Hogy miért inkább a jégszekrényben landoljanak, és ne befôttként végezzék? S friss zöldség és gyümölcs után – amikor ezek nem elérhetôek – a fagyasztott a legjobb döntés. 
Bővebben...
 
Tanácsok villámlás idejére
2017. augusztus 10. csütörtök, 14:40
Bárkivel elôfordulhat, hogy nyáron a szabad ég alatt, vagy épp vízben éri egy nagy vihar. Bár sokan tartják hangulatosnak az elemek tombolását, ilyenkor azonnal fedezékbe kell vonulni, mert valójában életveszélyben vagyunk akkor, amikor leszakad az ég. A villámlás áramerôssége elérheti a 20-30.000 ampert, és bárhová lecsaphat.
Bővebben...
 
Hasznos praktikák rovarcsípések ellen
2017. augusztus 10. csütörtök, 14:39
A napjainkat nem egyszer megkeserítô méhek, darazsak, szúnyogok, hangyák és egyéb rovarok nagyon régóta velünk vannak, és legalább olyan régóta próbálunk küzdeni mind a támadásaik, mind azoknak következményei ellen. Bár a rovarcsípések többsége inkább kellemetlen, mint veszélyes, de az ennek kapcsán fellépô, különbözô mértékû fájdalom, duzzanat, majd az ezt követô viszketés, ami miatt olykor ellenállhatatlan késztetést érzünk a vakarózásra, mellyel nemcsak a rovar által bejuttatott méreganyagot passzírozzuk szét a bôrben, de adott esetben az apró hámsérüléseken keresztül kaput nyitunk a fertôzéseknek – mégis csak jelentôs egészségügyi problémává léptetik elô.
Bővebben...
 
Zöldfûszerbôl minél többet!
2017. július 14. péntek, 16:37
Az elôételektôl a fôételeken keresztül egészen a desszertekig felhasználhatjuk a finom, aromás zöldfûszereket. Sôt, még italokba is! Persze nem mindegy, hogy melyiket mibe és hogyan tesszük, és természetesen az sem, hogy mennyit használunk belôlük.
Bővebben...
 
Kedveskedjünk kedvesünknek! Nyári ajándék- ötletek férfiaknak
2017. július 14. péntek, 16:36
Végre itt a nyár, a napos, meleg idô, az utazások idôszaka. Ne aggódjunk, ha nem tudjuk dönteni, hogy mit vegyünk párunknak ajándékba, ami hasznos, megfizethetô és akár a közös utazás során is hasznát tudja venni! Mi összegyûjtöttünk néhány olyan kiegészítôt, amit biztosan kedvelni fog és hasznát veheti a mindennapokban.
Bővebben...
 
Természetes gyógymódok
2017. június 30. péntek, 15:01
A természet nagy gyógyszertárában rengeteg gyógymód lapul a legkülönfélébb problémákra is. A hátfájás, a fejfájás, a bôrgyulladás, a pattanások és a székrekedés orvossága is ott csücsül a fiók-ban, csak ki kell nyitni.
Bővebben...
 
A közösségi oldalak stresszelô, negatív hatása: A „like"-ok korát éljük
2017. június 30. péntek, 15:01
Egy like felér egy dicsérettel, kézfogással, vagy akár simogatással, és hajszolt világunkban, ahol oly sok szeretethiányos ember teker a mókuskerékben, ez a délibáb nagyon sokat jelenthet. Annyira, hogy sokakkal elszalad a ló - bármit megtesznek, akár hazudnak is egy kis virtuális szeretet reményében.
Bővebben...
 
A boldogság és az intelligencia
2017. június 23. péntek, 15:00
Egyre több cég építi bele felvételi folyamatába a jelentkezô intelligenciájának mérését. Méghozzá éppen azért, hogy tisztában legyen a potenciális munkatárs probléma megoldási képességével. 
Bővebben...
 
Hasznos tanácsok mindennapokra: Tartsunk rendet egyszerû trükkökkel
2017. június 23. péntek, 14:59
A nagy rohanásban nem a helyére tesszük a dolgokat, csak ledobjuk valahová, ezzel rövidesen méretes rendetlenséget okozva, ami persze hatással van a hangulatunkra is. Ezt a bábeli zûrzavart felszámolni egyszerûbb, mint gondolnánk! Most megismertetünk néhány meglehetôsen hasznos trükköt, tippet, melyek a gyakorlatba átültetve valóban megszüntetik a lakásban eluralkodott rendetlenséget, így kellemes érzéssel tartózkodunk majd otthon, ahol rend és tisztaság vár.
Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

1. oldal / 116

Nobo

 


 

 

Portik Sándor grafikus-festőművész

Klikk ide, és add tovább a HÍRT szeretteidnek,
barátaidnak, ismerőseidnek bárhol élnek a világon,
de szívügyük Gyergyó, Csík, a Székelyföld!
Mix-FM Rádió Hírek - Hallgasd Online
Székelyföld kincsei | Comorile Ținutului Secuiesc | Treasures of Szeklerland

Mosolyszüret