Magn jellegu aprhirdetst adja fel itt, MOST!
Mix-FM Rádió - Hallgass!

Új Kelet
Hírdetés
Az olvasható hetilap
Bejelentkezés | Regisztráció

Hargita megyei hetilap

2018. február 25., vasárnap - Géza
Címlap Ez van!
Nyomtatott FRISS


Számláló

Tagok : 4695
Tartalom : 15135
Tartalom találatai : 13913545
Jelenleg 146 vendég olvas minket
Hargita megye honlapja
Hargita megye honlapja

Gyergyóalfalu
Gyergyóalfalu

Csomafalva
Gyergyócsomafalva

Gyergyóditró
Gyergyóditró

Maroshévíz

Gyergyóremete
Gyergyóremete

Gyergyóújfalu
Gyergyóújfalu

Gyergyószárhegy

Gyergyószentmiklós
Gyergyószentmiklós

Ez van!
A gyergyószentmiklósi képviselôtestület: Nem emelte az adókat és az illetékeket a 2018-as évre
2018. február 18. vasárnap, 20:12
Az elmúlt év utolsó tanács-ülésén a gyergyószentmiklósi képviselôtestület többek között elfogadta a 2018-ra vonatkozó adókat és illetékeket, módosították a hulladékszállítás díját és a beruházási programot is. 
Bővebben...
 
Ettôl sokan meggyógyulnak!
2018. február 09. péntek, 15:51
Nyílt titok, hogy a teljes értékû szabványos egészségbiztosítás (munkavállalók, vállalkozók,  nyugdíjasok, kiskorúak, diákok stb.) esetén is vannak olyan klinikai, kórházi költségek, amit a páciensnek, betegnek fizetnie kell (pl. laborvizsgálat egy része) a meghatározott díjszabások alapján. Magánrendelôkben, magánklinikákon meg pláne. Ennek ellenére nyilvánvaló, hogy az egészségbiztosításnak, az egészségbiztosítási kártyának vitathatatlanok az elônyei. 
Bővebben...
 
Közös gyertyagyújtás: Továbbadták a lángot
2017. december 14. csütörtök, 17:09
Nyolcadik alkalommal gyújtották meg közösen Gyergyószentmiklós lakói a város fôterén az adventi koszorú elsô gyertyáját. Ezúttal a szociális tevékeny-séget végzô szervezeteket kérték fel az advent üzenetek tolmácsolására, az egyetemes könyörgések felolvasására és a gyertya meggyújtására. A láng gyertyáról gyertyára járt, és ezt a kis fényt mindenki hazavihette otthonába, hogy továbbadhassa az ünnep idején. 
Bővebben...
 
Tanácskozott a képviselôtestület: Fedett mûfüves labdarúgópálya épülhet
2017. november 29. szerda, 15:12
Múlt heti rendkívüli ülésén öt határozattervezetet fogadott el a gyergyószentmiklósi képviselôtestület. A taná-csosok módosították, kiegészítették két korábbi döntésüket a prefektúra kérésére, és megtették az elsô lépéseket annak érdekében, hogy fedett labdarúgópálya épülhessen a városban. 
Bővebben...
 
Világvége-totó-lottó
2017. november 23. csütörtök, 17:55
Az 1999-2000-es, a 2003-as és a 2012. decemberi világvége-tippelôk, jósolók nem hagyják magukat. Nem olyan üstökösbôl faragták ôket, hogy könnyen feladják. Ismét jelzik, ôk idejében szóltak, aki nem hiszi, ne járjon utána, hanem vessen magára, a Nibiru, avagy Planet-X bolygó 1210 km/óra sebességgel nekicsattan a Földnek. Márpedig az tízszer nagyobb tömegû a Terránál, tehát nem holmi parittyakô alapjában véve.
Bővebben...
 
Éltanulókat jutalmaznak
2017. november 17. péntek, 15:57
A Román Parlament képviselôháza kedden, október 31-én döntô házként (vagyis törvényhozás szempontjából véglegesen) 268-0 szavazataránnyal elfogadta azt a törvénytervezetet, amelynek értelmében további tanulmányaik idejére, egy évig érdemösztöndíjban részesülnek azok a diákok, akik valamelyik nemzetközi tantárgyversenyen díjazottak lesznek, beleértve a dicséretet is, nemcsak a nagydíjat és az elsô, második, harmadik helyezéseket. 
Bővebben...
 
A fejfájás nem játék!
2017. november 17. péntek, 15:57
A különféle fejfájásokat nehéz kategorizálni - ami az egyik embernek még éppen elviselhetô, valaki másnál már akadályozhatja a hétköznapi teendôk elvégzését. Szokatlanul erôs vagy rendszeres fájdalom esetén érdemes orvoshoz fordulni.
Bővebben...
 
PÁLYÁZATOKRÓL tanácskozott a képviselôtestület
2017. november 10. péntek, 16:13
Múlt héten rendkívüli tanács-ülésre gyûlt össze Gyergyószentmiklós képvise-lôtestülete. A találkozó fû-tetlen teremben, operatívan zajlott, a jelenlévôk ugyanis kilenc határozattervezetet alig több mint fél óra alatt megvitattak, és mindegyiket jóváhagyták. 
Bővebben...
 
Rászorulóknak is gyûjtöttek: Vásári forgatag a Bababörzén
2017. október 26. csütörtök, 16:45
Ismét sikeres bababörzét és gyermekruhavásárt szervezett a Fészek, a Gyergyói Édesanyák Egyesülete. Szombaton az idôjárás is kedvezô volt, jóval többen megfordultak a rendezvényen, mint korábban. A Sport-iskola tornatermében gazdát cseréltek a használt és új ruhanemûk, játékok, volt választék kisebb és nagyobb gyermekek számára is. 
Bővebben...
 
Mit tesz a védôoltás
2017. október 19. csütörtök, 14:27
Heti, olykor napi hírekbôl tudjuk, Romániában ijesztô mértékben terjedt a kanyaró járvány, csaknem 10 ezer az utóbbi 12-14 hónapban hivatalosan nyilvántartott megbetegedések száma, és október elejéig 34 halálos esetet is jegyeztek, zömmel cse-csemôk az áldozatok.
Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

1. oldal / 114

Nobo

 


 

 

Portik Sándor grafikus-festőművész

Klikk ide, és add tovább a HÍRT szeretteidnek,
barátaidnak, ismerőseidnek bárhol élnek a világon,
de szívügyük Gyergyó, Csík, a Székelyföld!
Mix-FM Rádió Hírek - Hallgasd Online
Székelyföld kincsei | Comorile Ținutului Secuiesc | Treasures of Szeklerland

Mosolyszüret