Magn jellegu aprhirdetst adja fel itt, MOST!
Mix-FM Rádió - Hallgass!

Új Kelet
Hírdetés
Az olvasható hetilap
Bejelentkezés | Regisztráció

Hargita megyei hetilap

2018. január 18., csütörtök - Piroska
Címlap Esemény Élmény, példa, színvonal szavak, melyekkel össze lehetne foglalni a Városi Gólyabált!
Nyomtatott FRISS


Számláló

Tagok : 4695
Tartalom : 15082
Tartalom találatai : 13846561
Jelenleg 173 vendég olvas minket
Hargita megye honlapja
Hargita megye honlapja

Gyergyóalfalu
Gyergyóalfalu

Csomafalva
Gyergyócsomafalva

Gyergyóditró
Gyergyóditró

Maroshévíz

Gyergyóremete
Gyergyóremete

Gyergyóújfalu
Gyergyóújfalu

Gyergyószárhegy

Gyergyószentmiklós
Gyergyószentmiklós

Élmény, példa, színvonal szavak, melyekkel össze lehetne foglalni a Városi Gólyabált!
2015. február 27. péntek, 09:45
Messzemenôen jól teljesített az idei szervezô csapat a Városi Gólyabálon, hiszen idén is nagyra tették a mércét. „A rendezvénynek akkora hagyománya van, hogy nem igen akad párja az országban a diákoknak szóló rendezvények között“ – mondják azok, akik más városból 
érkeznek a gyergyószentmiklósi gólyabálra. 
Zsúfolásig megtelt február 13-án a Művelődési Ház nagyterme, a belépőjegyeket pedig pillanatok alatt elkapkodták a kíváncsi nézők, ami nem meglepő, hiszen a gólyabál facebook-oldala a legnépszerűbb oldalnak bizonyult az elmúlt héten a 40 ezret is megközelítő látogatottságával a mindössze 17 ezer lelket számláló kis városkában.
A három hónapos munka eredménye akkor látszott igazán, amikor a függöny elhúzódott, felcsendült az eseményre készült himnusz, megjelentek a gólyák és szívecskék repdestek mindenhol a gyönyörű díszletben. A Valentin-naphoz közeledve a szerelem hangulatát igyekezett a színpadra varázsolni a GyTIT szervezőcsapata, akik különleges, kreatív és mindenre elszánt fiatalok. Évről évre azért dolgoznak, hogy létrehozzanak egy minőségi műsort, hogy a bevételből segíthessenek másokon.
Zsók Levente humorista és Günther Ottó rádiós műsorvezető rekeszizmokat megmozgató módon vezették a műsort, ami a gólyák bemutatkozójával indult. Ezt követte a „szerelemhez láncolva“ próbatétel, amikor a székhez kötözött lányokat kellett kiszabadítaniuk a fiúknak. Öszszesen három lakat kulcsát kellett megtalálniuk egy labdákkal teli medencében, hogy eloldozhassák párjaikat. Érdekesnek tűnt az is, amikor szerepcserére került sor az ezt követő percekben, és a fiúk tűsarkú cipőben udvaroltak kedvesüknek, de az is megmosolyogtató volt, amikor a lányoknak kellett pelenkázniuk. Természetesen bevonták a játékba a közönséget is. A párban érkező nézők egy-egy szívecskét kaptak, amikor helyet foglaltak a teremben, és ezt odaadhatták kedvencüknek. Ezen kívül nem maradt el az éneklés sem, s természetesen az intelligencia-kérdéseket sem úszták meg szárazon, hiszen egy-egy hideg vödör vizet öntöttek a fejükre azoknak, akik nem tudták a választ. 
Zárásként keringővel búcsúztak a versenyzők, akik a megmérettetés végén szemet gyönyörködtető ruhákban pompázva várták az eredményhirdetést. A zsűri elnöke, Barti Tihamér pozitívan értékelte a rendezvényt, majd felajánlotta a nyertes párnak különdíjként, hogy Valentin-napon elsőként korcsolyázhatnak, még a megnyitó előtt a felújított műjégpályán. Ötödik helyen végzett a Fogarasy Mihály Műszaki Líceum párosa, Szidónia és Szilárd. A negyedik hely a gyergyóalfalvi Sövér Elek Szakközépiskoláé lett, pontosabban Vargyas Emőkéé és Ferencz Arnoldé, míg a dobogó harmadik fokára a Salamon Ernő Gimnázium diákjai, Nagy Kriszta és Mezei Zsolt állhattak. A zsűri döntése alapján a második hely a Batthyány Ignác Szakkollégiumot illette, Fülöp Tímea és Antal Arnold személye által. Így a Sfântu Nicolae Elméleti Líceum képviselőié lett a megtiszteltetés, hogy elfoglalhatták az első helyet a dobogón, egy évig viselve a Miss és Mr. Városi Gólyabál címet.
Az interneten elindított közönségszavazást a Salamon Ernő Gimnázium gólyái nyerték, akik a Gyergyószentmiklósi RMDSZ jóvoltából osztályukat is elvihetik a csíkszeredai uszodába jutalomként. 
A gólyabált számos fellépő színesítette, mint például a Deep Jam felpörgető előadása, a Step Dance gyönyörű lányainak a tánca, György Botond humorista és Tudoran Erik. Eriket külföldön is nagyszerű beatboxosként ismernek.
Az este színvonalát emelte a magyarországi, nemzetközileg is elismert dj Chris Lawyer is.
 
Kántor Boglárka
 
U. I.: A Gyergyó Területi Ifjúsági Tanács ezúton is köszönetét fejezi ki mindazoknak, akik hozzájárultak a Városi Gólyabál sikerességéhez. Köszönjük, hogy megtiszteltek bizalmukkal: Kelet Info Media Group, Varga Cseppek, Pc Doki, Texas, Mónika Menyasszonyi Ruhakölcsönző, Electro House, Ps Computers, PC Store, West & Dream, Paloma, Frizi Hajstúdió, Green Cafe, Hajász hajstúdió, Yka Fotó Stúdió, Fenyő áruház, Karakter S reklám műhely, Pizza Joe, Izso Universal, Smiley Discount, ABC music, Marcipán cukrászda, Színes otthon, Lázár Computers, Pont telefon szaküzlet, Alfalvi Fiatalokért Egyesület, Virágmíves, FitPoint, Pumping Iron, GKL, Gyergyóalfalu Polgármesteri Hivatala, Gyergyó Területi RMDSZ, Mol Metal, Moda & style, Harmónia Hajstúdió, Mónika Ruhásüzlet és Szépségszalon, ZS & CS Gold Amanet, Játéküzlet, Caritas Shop, Amigo & Intercost, Marcipán, Gál Pál Csilla, Szépségbarlang, Oneses, Szeretlek Gyergyószentmiklós Facebook-oldal, Szent István Plébánia, Figura Stúdió Színház, Vakaria Ernő (Gyergyószárhegy).
 
 
 

Nobo

 


 

 

Portik Sándor grafikus-festőművész

Klikk ide, és add tovább a HÍRT szeretteidnek,
barátaidnak, ismerőseidnek bárhol élnek a világon,
de szívügyük Gyergyó, Csík, a Székelyföld!
Mix-FM Rádió Hírek - Hallgasd Online
Székelyföld kincsei | Comorile Ținutului Secuiesc | Treasures of Szeklerland

Mosolyszüret