Magn jellegu aprhirdetst adja fel itt, MOST!
Mix-FM Rádió - Hallgass!

Új Kelet
Hírdetés
Az olvasható hetilap
Bejelentkezés | Regisztráció

Hargita megyei hetilap

2018. február 25., vasárnap - Géza
Címlap Se pénz, se posztó…
Nyomtatott FRISS


Számláló

Tagok : 4695
Tartalom : 15135
Tartalom találatai : 13913532
Jelenleg 139 vendég olvas minket
Hargita megye honlapja
Hargita megye honlapja

Gyergyóalfalu
Gyergyóalfalu

Csomafalva
Gyergyócsomafalva

Gyergyóditró
Gyergyóditró

Maroshévíz

Gyergyóremete
Gyergyóremete

Gyergyóújfalu
Gyergyóújfalu

Gyergyószárhegy

Gyergyószentmiklós
Gyergyószentmiklós

Se pénz, se posztó…
2018. február 09. péntek, 15:46
Lapunk, annak (még) lelkes, kitartó munka­közössége, kiadónk igen-igen sokat bíró teher­vi­selôi úgy döntöttünk, megállunk egy pillanatra. Letesszük a „lantot”.
 Rendkívül nehéz, éppen, hogy túlélhetô volt számunkra ez az év. Pénz nem volt, posztó is csak alig-alig akadt, az ollóink sem vágtak rendesen, valahogy mégis sikerült hetente olyan veddfel­két szabnunk az Új Keletre, hogy ne kelljen szégyenkezni csütörtö­könként, amikor Önök elé „ál­lunk”, Tisztelt Olvasó. Az Önök részérôl hibátlan, hiánytalan volt az érdeklôdés, mi ebbôl tölte­kezve maradtunk talpon idén. Ez arra lel­kesít, hogy összeszedjük a maradék erônket, s megvívjuk magunkkal is, a külsô tényezôk­kel is azt a harcot, ami kell hozzá, hogy a jövôben, 2018. január 11-én ismét a nyilvánosság elé „állhassunk”. Elmondhassuk, hogy mit akarunk, megmutassuk, hogy mit tudunk, elôtárjuk az elkép­zeléseinket arról, s meggyôzzük Önöket, hogy érdemesek va­gyunk a megmaradásra. 2018-ban 20 éves lesz az Új Kelet. Bennünket ez arra ösztönöz, kicsit kötelez is, ugyanakkor nagy mértékben buz­dít arra, hogy ne lehessen az a teher, ami alatt összeroppanunk. …Megállás van, pihenés van, töl­tekezés van… Advent van, kará­csony lesz, évváltás közeleg. …Bennünket sose ér váratlanul az újratervezés, va­lahogyan megtanultunk a kevesünkbôl annyit „gyúrni” hétrôl-hétre, amennyi talán nem tûnik soknak az önök asztalára érve. Rendkívül sok-sok reményt ad, hogy a mind nehe­zebb gazdasági nehézségek, a sok-sok emberi, viselkedési giccshegyek labirintusában valamiképpen idén is si­került az Új Ke­letnek összetalálkoznia a még min­dig népes olvasótáborával. …Mi a jövôben is ke­resve keres-sük az Önökkel való közelséget, hátha közösen mégiscsak tudunk egy leheletnyivel több jót tenni egymásért, mint mondjuk idén. Ez dop­pingol bennünket is, számunkra töltés minden egyes ve­lünk tartó ember. Az Új Kelet (kép­letesen szólva) a közös gyerme­künk, valójában az a lap, amire mi mindent felteszünk, hogy az élet­erô, a remény és az igazi ér­téke­ink szócsöve, ha kell akkor dip­lomatája, nagykövete legyen mind­azok körében, akik szeretik, ol­vassák és áldoznak rá picit a kicsijükbôl. 
Szívbôl kívánjuk Önöknek, hogy az ôszinte­ségé, a tisztasá­gé és az önzetlenségé legyen ez a karácsony, majd az évváltás, hogy a jövôben élet­örömmel, élet­erôvel újratöltve találkozhassunk ismét.
Legyen pénz, legyen posztó 2018-ban! – a többit majd meg­beszéljük. Úgy, ahogyan szoktuk. Ôszin­tén, tisztán, világosan, ért­hetôen, magyarul, vá­lasztékosan. Péter Csaba
 
 

Nobo

 


Hivatásos kéményseprõHivatásos kéményseprő központi fűtés(cső), fás és gázas kémények seprését, szellőzőlyukak takarítását vállalja magánszemélyeknek
és cégeknek egyaránt.
Kéményajtók beszerelését méret szerinti rendelésre is! Tel.: 0747-930.027.
(fizetett hirdetés)

Hirdessen Ön is itt, küldje el a webalku szót most
a 0723-258.529-es hívószámú telefonkészülékre!

 

 

Portik Sándor grafikus-festőművész

Klikk ide, és add tovább a HÍRT szeretteidnek,
barátaidnak, ismerőseidnek bárhol élnek a világon,
de szívügyük Gyergyó, Csík, a Székelyföld!
Mix-FM Rádió Hírek - Hallgasd Online
Székelyföld kincsei | Comorile Ținutului Secuiesc | Treasures of Szeklerland

Mosolyszüret