Magn jellegu aprhirdetst adja fel itt, MOST!
Mix-FM Rádió - Hallgass!

Új Kelet
Hírdetés
Az olvasható hetilap
Bejelentkezés | Regisztráció

Hargita megyei hetilap

2018. február 26., hétfõ - Edina
Címlap GYERGYÓ A KRIMI TÉRKÉPÉN: Csak a medvék és migránsok lennének veszélyesek? A kétlábú vaddisznók ellen is töltsön már valaki puskacsôre!
Nyomtatott FRISS


Számláló

Tagok : 4695
Tartalom : 15156
Tartalom találatai : 13913781
Jelenleg 238 vendég olvas minket
Hargita megye honlapja
Hargita megye honlapja

Gyergyóalfalu
Gyergyóalfalu

Csomafalva
Gyergyócsomafalva

Gyergyóditró
Gyergyóditró

Maroshévíz

Gyergyóremete
Gyergyóremete

Gyergyóújfalu
Gyergyóújfalu

Gyergyószárhegy

Gyergyószentmiklós
Gyergyószentmiklós

GYERGYÓ A KRIMI TÉRKÉPÉN: Csak a medvék és migránsok lennének veszélyesek? A kétlábú vaddisznók ellen is töltsön már valaki puskacsôre!
2017. szeptember 28. csütörtök, 16:04
A nyomozóhatóságok lapzár­tánkig nem közöltek hivatalos és hiteles adatokat a Gyergyó­alfaluban történt bûncselekmény-sorozatról. Sokakat rettegésben tartanak a mendemondaként száj­ról szájra terjedô részletek, mások közömbösek, visszahúzódóak, és akadnak, akik azt vallják, nem szabad meghátrálni. 
A jó nem-csak filmekben és regékben gyôz­­het, erôs közösség képes megvé­deni magát, sok példa van erre a történelemben és helytörténetben. A pillanatnyi valóság azonban nagyon szomorú, Gyergyóal­fa­lu­­ban 74 éves gazdálkodó lett rab­lótámadás áldozata a családi ott­honában. Kínlódott, dolgozott tekintélyes életkoráig, bizonyo­san a jövô évre is tervezett, hogy aztán egy sikeresebb gazdahét va­sárnapján, javaiért, munkájának gyümölcséért az életét kioltsák. Ki érti ezt? Milyen torzonborz fintora ez már megint az emberi létnek? A Gyergyói-medence újabb tragédiával jelöli be magát Szé­kelyföld gyilkossági krónikáiba, kriminalisztikai térképére. Nem elôször, de reméljük, hogy u­toljára ... Hisszük, hogy a hatóságiak úgy rántják le most a maszkot az elkövetôkrôl, olyannyira kímélet­lenül vonják felelôsségre ôket, és olyan, precedens értékkel bíró, szigorú, súlyos büntetéseket ró­nak ki nekik, hogy ezentúl se Al­faluban, se Gyergyó környékén sehol (se bárhol máshol!) senki­nek, mégcsak eszébe se merjen jutni az embertársaink életére törni. Azt kioltani.
Az újabb szomorú gyilkosság fejleményeirôl még szólunk, amint behatóbban megismerjük a hozzá fûzôdô valós, hivatalos, hiteles részleteket. (péter)
 
 

Nobo

 


Hivatásos kéményseprõHivatásos kéményseprő központi fűtés(cső), fás és gázas kémények seprését, szellőzőlyukak takarítását vállalja magánszemélyeknek
és cégeknek egyaránt.
Kéményajtók beszerelését méret szerinti rendelésre is! Tel.: 0747-930.027.
(fizetett hirdetés)

Hirdessen Ön is itt, küldje el a webalku szót most
a 0723-258.529-es hívószámú telefonkészülékre!

 

 

Portik Sándor grafikus-festőművész

Klikk ide, és add tovább a HÍRT szeretteidnek,
barátaidnak, ismerőseidnek bárhol élnek a világon,
de szívügyük Gyergyó, Csík, a Székelyföld!
Mix-FM Rádió Hírek - Hallgasd Online
Székelyföld kincsei | Comorile Ținutului Secuiesc | Treasures of Szeklerland

Mosolyszüret