Magn jellegu aprhirdetst adja fel itt, MOST!
Mix-FM Rádió - Hallgass!

Új Kelet
Hírdetés
Az olvasható hetilap
Bejelentkezés | Regisztráció

Hargita megyei hetilap

2018. február 26., hétfõ - Edina
Címlap Az újság
Nyomtatott FRISS


Számláló

Tagok : 4695
Tartalom : 15156
Tartalom találatai : 13913780
Jelenleg 237 vendég olvas minket
Hargita megye honlapja
Hargita megye honlapja

Gyergyóalfalu
Gyergyóalfalu

Csomafalva
Gyergyócsomafalva

Gyergyóditró
Gyergyóditró

Maroshévíz

Gyergyóremete
Gyergyóremete

Gyergyóújfalu
Gyergyóújfalu

Gyergyószárhegy

Gyergyószentmiklós
Gyergyószentmiklós

Az újság Nyomtatás E-mail
2008. november 05. szerda, 15:36
Magunkról, rólunk

Olvasható hetilapunkat böngéssze - megkedveli!

Dióhéjba sûrített bemutatkozónkat a legelején kezdjük. Az elsõ jelentõsebb állomáson megalakult a cégünk, a Kelet Info Kft., amely kiadóhivatalként is szolgál. 1998-ban jött létre azzal a nem titkolt szándékkal, hogy a Gyergyói-medence térségében hetilapot mûködtessen. Sûrítve ez volt a kezdetek kezdete. Ha a-t mondtam, mondok b-t is. Állomást jeleztem, akkor sínpályát is említek és rajta egy száguldó vonatot. Nyilvánvaló, hogy a mögöttünk hagyott majd hét év idején, számos pályaudvaron állomásozott a gondosan irányított szerelvényünk, s az állomáshelyeken nagyon sokan felszálltak az idõk során. Ha csak a szerkesztõségünk formálódására, alakulására gondolunk, még akkor is be kell vallani töredelmesen: nagyon sokan akadtak olyanok is, akik a leszállást választották egyik-másik megállóhelyen. Hiszem, hogy azokkal a szaktársakkal, munkatársakkal együtt, akik hosszú távra váltottunk jegyet, utazunk tovább. Az idõ igazolja, így is össze tud állni a csapat. A jó csapat, amelyben a rátermett kollégák munkájára, hozzáértésére, gyakorlatára, tapasztalatára feltétlenül számítunk. Elsõsorban annak érdekében, hogy a lehetõ legkellemesebb, élménydús és tartalommal telített legyen az Önökkel való találkozás. Pusztán csak azért is, hogy magyarázatlanul is legyen öröm az a tény, hogy láthatjuk, megismerhetjük egymást, alakíthatjuk a sorsunkat, beleszólhatunk a „nagyok” dolgába, tiltakozunk, ha belénk rúgnak, elismerjük, ha jót cselekszik a környezetünk, és tiszteljük, ha kell, szeretjük egymást. Akár azért, mert sorsunkban menthetetlenül egyek vagyunk, akár abból az egyszerû, ám meghatározó hasonulásból, hogy összetartozó emberek vagyunk.

Induláskor 4 oldalas (A3-as méret), a megjelenés harmadik kiadásától pedig 8 oldalas újságot szerkesztettünk. Az igénylés növekedésével hetilapunk terjedelmét 12, késõbb 16, majd 20 oldalasra növeltük. Kiadványunk jelenleg 24 oldalas terjedelemben jelentkezik, az elsõ megjelenéstõl változatlanul Új Kelet néven. Lapunk célja a térség igényes lakóinak valósághû tájékoztatása, a közéletben történtek pontos és hiteles ismertetése az olvasóval. Állandó rovataink révén elsõdleges törekvésünk, minél szélesebb körû olvasóközönséget megszólítani, pártolni a térség irodalmi alkotóit, segíteni a társadalmat építõk munkáját. Igyekezetünk során különös figyelmet fordítunk arra, hogy a hasznos és fontos, idõszerû tájékoztatáson kívül, a jelentkezéseink során élményszerût találjanak lapunkban a bennünket olvasók. A fáradozás meghozta gyümölcsét. Talán az újságunk sokrétûségének köszönhetõen, még az ezredforduló küszöbén létjogosultságot szerzett az Új Kelet a Hargita megyei piacon. Kiadványunkat folyamatosan fejlesztettük, ezzel egyidõben terjeszkedtünk. A kezdetben csak Gyergyószentmiklóson forgalmazott Új Kelet ma elérhetõ és olvasható a Gyergyói-medence valamennyi településén, ugyanakkor tekintélyes olvasóközönséget nyertünk Maroshévízen (is). Ma már nem csupán Csíkszeredában, hanem a Csíki-medence számos településén is elõszeretettel veszi kezébe az olvasó az Új Kelet, Hargita megyei hetilapot.

Böngéssze az Új Keletet - Az olvasható hetilapotReményeink szerint lapunk elektronikus változatát is elégedettséggel böngészi a Tisztelt Látogató. Építõ jellegû ötleteiket, meglátásaikat, akárcsak a jóindulatú kritikákat szívesen vesszük, ha kell, megszívleljük azokat. Honlapunk mûszaki munkatársai nevében is arra kérem kedves valamennyiüket, ne sajnálják a fáradtságot, írjanak nekünk és küldjék el hasznosítható soraikat az elektronikus postaládánkba, az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címre.

Szerkesztõségünk valamennyi munkatársa nevében köszönöm, hogy olvasnak bennünket, figyelnek ránk és segítenek abban, hogy együtt elõrébb jussunk!

Az Új Kelet szerkesztõsége és kiadója nevében
Péter Csaba, fõszerkesztõ





 

Nobo

 


 

 

Portik Sándor grafikus-festőművész

Klikk ide, és add tovább a HÍRT szeretteidnek,
barátaidnak, ismerőseidnek bárhol élnek a világon,
de szívügyük Gyergyó, Csík, a Székelyföld!
Mix-FM Rádió Hírek - Hallgasd Online
Székelyföld kincsei | Comorile Ținutului Secuiesc | Treasures of Szeklerland

Mosolyszüret