Magn jellegu aprhirdetst adja fel itt, MOST!
Mix-FM Rádió - Hallgass!

Új Kelet
Hírdetés
Az olvasható hetilap
Bejelentkezés | Regisztráció

Hargita megyei hetilap

2017. november 25., szombat - Katalin
Címlap Aktuális
Nyomtatott FRISS


Számláló

Tagok : 4694
Tartalom : 15021
Tartalom találatai : 13780955
Jelenleg 132 vendég olvas minket
Hargita megye honlapja
Hargita megye honlapja

Gyergyóalfalu
Gyergyóalfalu

Csomafalva
Gyergyócsomafalva

Gyergyóditró
Gyergyóditró

Maroshévíz

Gyergyóremete
Gyergyóremete

Gyergyóújfalu
Gyergyóújfalu

Gyergyószárhegy

Gyergyószentmiklós
Gyergyószentmiklós

Aktuális
Borboly Csaba: részesüljenek kártérítésben a medvetámadások áldozatai: A FERTÔZÔ OSZTÁLYON KEZELIK a hétvégi medvetámadás elszenvedôjét
2017. szeptember 18. hétfő, 15:09
“A medve elém ugrott a bokorból és egybôl harapott. A nálam lévô bottal sikerült elkergetnem” – mesélte a medvetámadás körülményeit az a csíkjenôfalvi férfi, akit szeptember 2-án, szombaton támadott meg a medve mogyorószedés közben és jelenleg Csíksomlyón a Csíkszeredai Megyei Sürgôsségi KórházFertôzô Osztályán tartanak, megkapta a veszettség elleni oltást. Vasárnap délben felkereste az idei év tizedik medvetámadásának áldozatát Borboly Csaba, Hargita Megye Tanácsának elnöke, hogy személyesen informálódjon a támadás körülményeirôl. Ugyanakkor ismertette a Nép Ügyvédjéhez intézett petíció lényegét és kérte az áldozatot, hogy aláírásával támogassa az ügyet.
Bővebben...
 
„Üdvözlégy Szent István, ezer éve áldunk” A magyar közmédia ünnepi mûsorajánlója
2017. augusztus 18. péntek, 14:21
A magyarság legnagyobb ünnepére a közmédia is gazdag programválasztékkal készül. A jeles nap kínálatában helyszíni közvetítések, az elsô királyunkról szóló összeállítások és a jeles nap szelleméhez illô filmek szerepelnek.
Bővebben...
 
Nem hittem volna
2017. június 23. péntek, 15:03
Amikor 2015 októberében arra kértem egy ismerôsömet, hogy segítsen kivinni némi tûzifát az udvarunkról a lovaspályára – ahol a Székely Nemzeti Ta­nács által szervezett ôrtûz-gyújtásra került sor – nem gondoltam volna, hogy ez évekre munkát fog adni nem csak nekem, de különbözô bíróságoknak is.
Bővebben...
 
Fiatal gazdákat, pedagógusokat és fiatal vállalkozókat támogat a Communitas Alapítvány Ifjúsági Szaktestülete
2017. április 14. péntek, 11:13
Az elmúlt hét folyamán megjelentek a Communitas Alapítvány idei pályázati kiírásai, néhány újdonsággal az Ifjúsági Szaktestület kiírásait illetôen. A MIÉRT eligazítót szervez a pályázni vágyóknak.
Bővebben...
 
Új helyszín, új sikerek
2016. szeptember 13. kedd, 09:30
Sok szempontból a legsikeresebb rendezvényt zárták augusztus 28-án a Vásárhelyi Forgatag szervezôi. A becslések szerint a 367 programpont több mint 90 ezer látogatást vonzott, legtöbben az esti koncerteken vettek részt, minden este megtelt a Sportcsarnok elôtti tér forgatagozóval.
Bővebben...
 
Borboly Csaba „lázított” az EU Táborban
2016. augusztus 11. csütörtök, 08:34
– A fiatalok kérjék számon a politikusokat, többek között engem is, illetve el­lenôrizzék, hogy dolgozunk-e legalább na­pi nyolc órát értelmes módon, amirôl min­den választópolgár tud és fontosnak is tartja! – buzdította beszélgetôtársait Bor­boly Csaba, Hargita Megye Tanácsának elnöke a Zeteváralján zajló idei EU Tá­bor­ban szombaton, július 30-án, az ifjúság foglalkoztatottságának témáját boncolgat­va. 
Bővebben...
 
Bátran kérjék a Helyi közigazgatási osztály segítségét!
2016. augusztus 04. csütörtök, 07:46

Bizalommal forduljanak Hargita Megye Tanácsa köz­igazgatási osztályához bármilyen közigazgatással kapcsolatos kérdéssel, mert itt olyan problémákkal is foglalkoznak, amelyeket a helyi önkormányzatok nem vállalnak fel, vagy nem tudnak megoldani. A megyei tanács köz­igazgatási osztályának munkatársai igye­keznek minden­kit meghallgatni és lehetôségeikhez mérten segíteni, erre szeretné felhívni Hargita Megye Tanácsa a megye lakosságának figyelmét a közigazgatási osztály vezetôjével, Zólya Zoltánnal készült interjú révén.

Bővebben...
 
Ülésezett a Székely Nemzeti Tanács Állandó Bizottsága
2016. július 29. péntek, 07:49
A Székely Nemzeti Tanács Állandó Bizottsága július 15-én tartotta soros munka­ülését Sepsiszentgyörgyön.
Bővebben...
 
XXIII. Kárpát-medencei Borsos Miklós Alkotótábor
2016. július 21. csütörtök, 08:24
– Fontosnak tartom, hogy a mû­­vészet iránt érdeklôdô gyerme­kek olyan tevékenységeken ve­gyenek részt, ahol folyamatosan fejleszthetik tehetségüket, értékes tudással gazdagodhatnak, ezért is szeretném kifejezni elismerésemet a XXIII. Kár­pát-medencei Borsos Miklós Al­kotótábor szervezôinek és az ok­tatóknak az önzetlen, odaadó munkáért.
Bővebben...
 
MAGYAROK KENYERE PROGRAM
2016. július 13. szerda, 16:19
Idén hatodik évébe lépett a Magyarok Kenyere Program. A jótékonysági kezdeményezés keretében a Kárpát-medencében összegyûjtött búzából készült lisztet szétosztják a szociálisan rászoruló, hátrányos helyzetû  gyermekeket gondozó magyarországi és határon túli szervezeteknek. Idén az eddiginél is szélesebb körben szeretnék kiterjeszteni a jótékonysági programot a határon túli magyarlakta területekre.
Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

1. oldal / 48

Nobo

 


 

 

Portik Sándor grafikus-festőművész

Klikk ide, és add tovább a HÍRT szeretteidnek,
barátaidnak, ismerőseidnek bárhol élnek a világon,
de szívügyük Gyergyó, Csík, a Székelyföld!
Mix-FM Rádió Hírek - Hallgasd Online
Székelyföld kincsei | Comorile Ținutului Secuiesc | Treasures of Szeklerland

Mosolyszüret