Magn jellegu aprhirdetst adja fel itt, MOST!
Mix-FM Rádió - Hallgass!

Új Kelet
Hírdetés
Az olvasható hetilap
Bejelentkezés | Regisztráció

Hargita megyei hetilap

2018. február 25., vasárnap - Géza
Címlap Aktuális
Nyomtatott FRISS


Számláló

Tagok : 4695
Tartalom : 15135
Tartalom találatai : 13913545
Jelenleg 145 vendég olvas minket
Hargita megye honlapja
Hargita megye honlapja

Gyergyóalfalu
Gyergyóalfalu

Csomafalva
Gyergyócsomafalva

Gyergyóditró
Gyergyóditró

Maroshévíz

Gyergyóremete
Gyergyóremete

Gyergyóújfalu
Gyergyóújfalu

Gyergyószárhegy

Gyergyószentmiklós
Gyergyószentmiklós

Aktuális
BRÜSSZELBE LÁTOGATOTT az Erdélyi Magyar Gazdák Egyesületeinek Szövetsége
2018. február 02. péntek, 16:42
Az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács Gazdasági és vidék-fejlesztési szakbizottságának koordinálásával mûködô Erdélyi Magyar Gazdák Egyesületeinek Szövetsége (EMGESZ) képviselôi a Brüsszelben megrendezett Agribex mezôgazdasági kiállításra látogattak egy szakmai tanulmányút keretén belül. Az európai színvonalú kiállításon az EMGESZ két alelnöke, Tiboldi László és Hupka Félix is részt vett. A tagszervezetek részérôl az Aranyosszéki Gazdák Egyesületét Fancsali Ernô, az Agro-Kézdiszék Megôzgazdászok Egyesületét Taierling Johann, a Szentegyházi Gazdák Egyesületét Sándor Lajos, az Érmelléki Gazdák Egyesületét pedig Laskovics István képviselte.
Bővebben...
 
Borboly Csaba: részesüljenek kártérítésben a medvetámadások áldozatai: A FERTÔZÔ OSZTÁLYON KEZELIK a hétvégi medvetámadás elszenvedôjét
2017. szeptember 18. hétfő, 15:09
“A medve elém ugrott a bokorból és egybôl harapott. A nálam lévô bottal sikerült elkergetnem” – mesélte a medvetámadás körülményeit az a csíkjenôfalvi férfi, akit szeptember 2-án, szombaton támadott meg a medve mogyorószedés közben és jelenleg Csíksomlyón a Csíkszeredai Megyei Sürgôsségi KórházFertôzô Osztályán tartanak, megkapta a veszettség elleni oltást. Vasárnap délben felkereste az idei év tizedik medvetámadásának áldozatát Borboly Csaba, Hargita Megye Tanácsának elnöke, hogy személyesen informálódjon a támadás körülményeirôl. Ugyanakkor ismertette a Nép Ügyvédjéhez intézett petíció lényegét és kérte az áldozatot, hogy aláírásával támogassa az ügyet.
Bővebben...
 
„Üdvözlégy Szent István, ezer éve áldunk” A magyar közmédia ünnepi mûsorajánlója
2017. augusztus 18. péntek, 14:21
A magyarság legnagyobb ünnepére a közmédia is gazdag programválasztékkal készül. A jeles nap kínálatában helyszíni közvetítések, az elsô királyunkról szóló összeállítások és a jeles nap szelleméhez illô filmek szerepelnek.
Bővebben...
 
Nem hittem volna
2017. június 23. péntek, 15:03
Amikor 2015 októberében arra kértem egy ismerôsömet, hogy segítsen kivinni némi tûzifát az udvarunkról a lovaspályára – ahol a Székely Nemzeti Ta­nács által szervezett ôrtûz-gyújtásra került sor – nem gondoltam volna, hogy ez évekre munkát fog adni nem csak nekem, de különbözô bíróságoknak is.
Bővebben...
 
Fiatal gazdákat, pedagógusokat és fiatal vállalkozókat támogat a Communitas Alapítvány Ifjúsági Szaktestülete
2017. április 14. péntek, 11:13
Az elmúlt hét folyamán megjelentek a Communitas Alapítvány idei pályázati kiírásai, néhány újdonsággal az Ifjúsági Szaktestület kiírásait illetôen. A MIÉRT eligazítót szervez a pályázni vágyóknak.
Bővebben...
 
Új helyszín, új sikerek
2016. szeptember 13. kedd, 09:30
Sok szempontból a legsikeresebb rendezvényt zárták augusztus 28-án a Vásárhelyi Forgatag szervezôi. A becslések szerint a 367 programpont több mint 90 ezer látogatást vonzott, legtöbben az esti koncerteken vettek részt, minden este megtelt a Sportcsarnok elôtti tér forgatagozóval.
Bővebben...
 
Borboly Csaba „lázított” az EU Táborban
2016. augusztus 11. csütörtök, 08:34
– A fiatalok kérjék számon a politikusokat, többek között engem is, illetve el­lenôrizzék, hogy dolgozunk-e legalább na­pi nyolc órát értelmes módon, amirôl min­den választópolgár tud és fontosnak is tartja! – buzdította beszélgetôtársait Bor­boly Csaba, Hargita Megye Tanácsának elnöke a Zeteváralján zajló idei EU Tá­bor­ban szombaton, július 30-án, az ifjúság foglalkoztatottságának témáját boncolgat­va. 
Bővebben...
 
Bátran kérjék a Helyi közigazgatási osztály segítségét!
2016. augusztus 04. csütörtök, 07:46

Bizalommal forduljanak Hargita Megye Tanácsa köz­igazgatási osztályához bármilyen közigazgatással kapcsolatos kérdéssel, mert itt olyan problémákkal is foglalkoznak, amelyeket a helyi önkormányzatok nem vállalnak fel, vagy nem tudnak megoldani. A megyei tanács köz­igazgatási osztályának munkatársai igye­keznek minden­kit meghallgatni és lehetôségeikhez mérten segíteni, erre szeretné felhívni Hargita Megye Tanácsa a megye lakosságának figyelmét a közigazgatási osztály vezetôjével, Zólya Zoltánnal készült interjú révén.

Bővebben...
 
Ülésezett a Székely Nemzeti Tanács Állandó Bizottsága
2016. július 29. péntek, 07:49
A Székely Nemzeti Tanács Állandó Bizottsága július 15-én tartotta soros munka­ülését Sepsiszentgyörgyön.
Bővebben...
 
XXIII. Kárpát-medencei Borsos Miklós Alkotótábor
2016. július 21. csütörtök, 08:24
– Fontosnak tartom, hogy a mû­­vészet iránt érdeklôdô gyerme­kek olyan tevékenységeken ve­gyenek részt, ahol folyamatosan fejleszthetik tehetségüket, értékes tudással gazdagodhatnak, ezért is szeretném kifejezni elismerésemet a XXIII. Kár­pát-medencei Borsos Miklós Al­kotótábor szervezôinek és az ok­tatóknak az önzetlen, odaadó munkáért.
Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

1. oldal / 48

Nobo

 


 

 

Portik Sándor grafikus-festőművész

Klikk ide, és add tovább a HÍRT szeretteidnek,
barátaidnak, ismerőseidnek bárhol élnek a világon,
de szívügyük Gyergyó, Csík, a Székelyföld!
Mix-FM Rádió Hírek - Hallgasd Online
Székelyföld kincsei | Comorile Ținutului Secuiesc | Treasures of Szeklerland

Mosolyszüret